Σχολικό λεωφορείο!

ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!

Συντακτικόπολη! – Η μονόπολη του συντακτικού

Αυγ 201727

ΤΑΜΠΛΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΠΟΛΗΠοιος είπε οτι η εκμάθηση του πρέπει να γίνεται μόνο μέσα από ένα βιβλίο αποστηθίζοντας προσωρινά ό,τι διαβάζουμε χωρίς κανένα κίνητρο;

Μετά την ΑΝΤΩΝΥΜΙΟΠΟΛΗ γνωρίστε και την… ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΠΟΛΗ!

ΑΝΑΦΟΡΙΚΩΝ ΑΜΕΤΑΒΑΤΩΝ ερωτηση 2 εντολη 9

Τώρα μπορούμε να μαθαίνουμε όσο διασκεδάζουμε, να ξεσκονίζουμε τις γνώσεις του συντακτικού και να κάνουμε εξάσκηση μέσα από το διασκεδαστικό παιχνίδι της μονόπολης αλλά κάπως… παραλλαγμένο!

Στα παρακάτω αρχεία θα βρείτε όσα χρειάζεστε για να εκτυπώσετε και να έχετε τη δική σας Συντακτικόπολη!

ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΠΟΛΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΕΝΤΟΛΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΠΟΛΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΚΑΡΤΕΣ ΟΔΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΠΟΛΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΠΟΛΗ

ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΠΟΛΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΤΑΜΠΛΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΠΟΛΗ

Καλή διασκέδαση!

Επιτρέπεται η προσωπική χρήση για το ψηφιακό υλικό που διατίθεται στο ιστολόγιο αυτό. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευσή του σε άλλο έντυπο ή ψηφιακό μέσο με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή αρχείου. Τα κείμενα, οι φωτογραφίες και τα ενσωματωμένα αρχεία στις δημοσιεύσεις του ιστολογίου «Σχολικό Λεωφορείο» είναι πνευματική ιδιοκτησία του blogs.sch.gr/nantiaf/, η οποία προστατεύεται αυτοτελώς, βάσει του Ν.2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Επιτρέπεται η αποσπασματική αναδημοσίευση, στην οποία θα πρέπει να αναφέρεται η πηγή (https://blogs.sch.gr/nantiaf/) και να υπάρχει σύνδεσμος παραπομπής στη σχετική ανάρτηση στη σελίδα «Σχολικό Λεωφορείο», από όπου θα μπορεί να γίνεται λήψη του εκάστοτε αρχείου, αν υπάρχει. Προς σεβασμό για την προσπάθειά μου και την πολύωρη δουλειά που κάνω για τη δημιουργία του υλικού του ιστολογίου μου.

Νάντια Φάλκου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων