ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ/ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΕΛ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Βουλιαγμένη, 16/10/2018

 

Αγαπητοί γονείς,

 

Ευχόμαστε σε σας και τις οικογένειές σας μια καλή Σχολική Χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργία!

 

Την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00 θα γίνει στο χώρο του Σχολείου η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Βουλιαγμένης με θέματα:

  • Απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
  • Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας

 

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη καθώς τα μέλη του παρόντος ΔΣ στην πλειοψηφία τους δεν έχουν πλέον παιδιά στο σχολείο μας και αποχωρούν.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ΔΕΝ θα υπάρξει επανάληψη της διαδικασίας σε περίπτωση μη απαρτίας, οπότε παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας.

 

Σε περίπτωση που δε μπορείτε να παρευρεθείτε και επιθυμείτε να λάβετε μέρος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων μελών του ΔΣ παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6977028942 (Κυριακή Γρύλλη Σταμέλου) & 6951849340 (Ντίνα Μάμαλη Σύρου)

 

Επίσης, σας γνωστοποιούμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Συλλόγου για τη μεταξύ μας επικοινωνία sgklyk.vouliagmenis@gmail.com

 

Σε αυτή τη διεύθυνση μπορείτε να μας στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο γονέα, παιδιών και τάξη) για να μπορέσουμε στη συνέχεια να σας ενημερώνουμε για τις δράσεις του Συλλόγου μας.

 

Τέλος, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η συνδρομή μας είναι 20 ευρώ ανά οικογένεια και μπορείτε να την καταβάλλετε στα μέλη του Συλλόγου.

 

 

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.