Φεστιβάλ Ρομποτικής

Με τεράστια επιτυχία και αθρόα προσέλευση ομάδων, παιδιών, υπευθύνων καθηγητών και γονέων και κηδεμόνων οργανώθηκε από την ομάδα ρομποτικής του σχολείου μας και την υπεύθυνη καθηγήτρια κα Δουμένη το 1ο Φεστιβάλ Ρομποτικής.

Μαθητές και γονείς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομάδες, να μάθουν πώς δουλεύει μια ομάδα ρομποτικής, να πληροφορηθούν τις δυσκολίες και τις ευκολίες λειτουργίας της, να παρακολουθήσουν εργαστήρια και να γνωρίσουν από κοντά την εθνική ομάδα ρομποτικής.

Το κλίμα ήταν παραπάνω από ευχάριστο, ήταν δημιουργικό και καινοτόμο, καθώς -κυρίως- τα παιδιά της ομάδας ρομποτικής του σχολείου μας πρωτοστάτησαν από την αρχή ως το τέλος σε κάθε τι που αφορούσε αυτήν τη διοργάνωση:  παρουσιάσεις, εθελοντισμό, εργαστήρια, τεχνική υποστήριξη, διοργάνωση και ό,τι άλλο χρειάστηκε.

Ουσιαστική και χρήσιμη, όπως πάντα, υπήρξε η στήριξη του Συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Όλοι όσοι παρευρέθηκαν: γονείς, παιδιά, ο σύλλογος διδασκόντων, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, ο πρόεδρος της επιτροπής παιδείας κος Γεωργουλόπουλος, αποχώρησαν από την εκδήλωση ιδιαίτερα γοητευμένοι και αναμένοντας μια νέα συνάντηση!!!!

Θα χαρούμε να τους ξαναδούμε στο σχολείο μας και σε μια επόμενη συνάντηση.