Σκακιστικό Τουρνουά

Η Λογοτεχνική ομάδα του σχολείου μας σε ρόλο εθελοντή και διοργανωτή -για τη συμμετοχή των μαθητών Λυκείου- ο ΟΑΠΠΑ και ο σκακιστικός σύλλογος Λεύκιππος οργάνωσαν στο Λύκειο μας σκακιστικό τουρνουά για μαθητές και μαθήτριες από το Νηπιαγωγείο ως το Λύκειο.  Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθώς πάνω από 170 παιδιά πήραν μέρος.  Το σχολείο μας γέμισε με σκακιέρες σε κάθε πιθανό και απίθανο χώρο!!!!!!!

Οι μαθητές και μαθήτριες της Λογοτεχνικής ομάδας δέχτηκαν τα συγχαρητήρια για την αφοσίωση που επέδειξαν βοηθώντας κάθε συμμετέχοντα σε ό,τι και αν ζήτησε.  Ο μαθητής μας Π.Ε. της Β τάξης βγήκε 4ος στην κατηγορία των Λυκείων.

Εκπληκτική διοργάνωση πραγματικά!!!!

Διδακτική Επίσκεψη Β τάξης

Οι μαθήτριες και οι μαθητές της Β τάξης του σχολείου μας επισκέφτηκαν το Μέγαρο Μουσικής και παρακολούθησαν την πρόβα της Κρατικής Ορχήστρας.  Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε μια επιθυμία των παιδιών, όταν για πρώτη φορά ήρθαν σε επαφή με την Κρατική Ορχήστρα μέσα από το πρόγραμμα του Δήμου μας!!

Εκπληρώθηκε λοιπόν και ικανοποίησε τα παιδιά μας.

Εορτασμός Τσικνοπέμπτης

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας οργάνωσε και προσέφερε στους μαθητές και στις μαθήτριες μας τα απαραίτητα στοιχεία για να γιορτάσουν την Τσικνοπέμπτη: σουβλάκια, πίτες και αναψυκτικά.

Τα παιδιά ανέλαβαν το ρόλο του ψησίματος. Και τα κατάφεραν πολύ καλά.

Όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι!!!