Αρχείο για "Νοέμβριος, 2015"

ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΔΙΕΚ

Ενημερώνουμε τους καταρτιζομένους του ΔΙΕΚ για την διευκρινιστική εγκύκλιο για θέματα κατατάξεων των καταρτιζομένων ΙΕΚ σε εξάμηνο κατάρτισης διαφορετικούς συναφούς ειδικότητας και στην απαλλαγή από συναφή μαθήματα εξαμήνων. Την συγκεκριμένη εγκύκλιο την εξέδωσε η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ της ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ (ΓΓΔΒΜΝΓ),  (Α. Παπανδρέου , 15180, Μαρούσι, τηλ.: 2131311697)

 Σύμφωνα με την εγκύκλιο κάθε περίπτωση θα εξετάζετε χωριστά από την παραπάνω υπηρεσία επειδή δεν έχουν διαμορφωθεί ακόμη οι οδηγοί σπουδών των ειδικοτήτων των ΔΙΕΚ.

 Πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο για την εγκύκλιο:

ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ

 

Όσοι από τους καταρτιζόμενους του ΔΙΕΚ εμπίπτουν σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις και επιθυμούν να κάνουν αίτηση στην ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ της ΓΓΔΒΜΝΓ δια μέσου του ΔΙΕΚ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ θα πρέπει να συμπληρώσουν την  αντίστοιχη αίτηση προς την ΓΓΔΒΜΝΓ με συνημμένα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε φωτοτυπία (αναλυτική βαθμολογία και περιγραφή μαθήματος) για αποστολή καθώς και να προσκομίσουν τα πρωτότυπα για έλεγχο της γνησιότητας  των φωτοαντιγράφων.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΕΚ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ 2015Β

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΕΚ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ 2015Β

ΔΙΕΚ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Πραγματοποιήθηκε η έναρξη κατάρτισης στο ΔΙΕΚ Πυλαίας Χορτιάτη

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους τους καταρτιζόμενους και δύναμη στο έργο κατάρτισης όλων των εκπαιδευτών.

 

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Δ.Ι.Ε.Κ. ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΕΚ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ 2015Β

Η ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΕΚ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2015Β ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/11/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ  ΔΙΕΚ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ (ΙΣΜΗΝΗΣ 4, 1Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΥΛΑΙΑΣ) 15 ΛΕΠΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

Διάθεση εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης για συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου τους για το διδακτικό έτος 2015-2016

Διάθεση εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης για συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου τους για το διδακτικό έτος 2015-2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ/ΣΕΚ 2015-16 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ/ΣΕΚ 2015-16 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΙΝΕΔΙΒΙΜ  :

Προσωρινοί πίνακες αποτελεσμάτων ωρομισθίων εκπαιδευτών για ΔΙΕΚ/ ΔΣΕΚ. Πρόσκληση με Αρ. Πρωτ: 3557/159/20-10-2015

Οι προσωρινοί πίνακες αποτελεσμάτων ωρομισθίων εκπαιδευτών για ΔΙΕΚ-ΔΣΕΚ θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του συστήματος υποδοχής αιτήσεων  ( http://applications.inedivim.gr/diek/default/index ), την Τρίτη 17/11/2015 και ώρα 15.00.

Κάνετε είσοδο στο σύστημα με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που ορίσατε κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης και στη συνέχεια επιλέγετε τον σύνδεσμο “ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΕΚ/ΣΕΚ 2015”.

Η κατάταξη είναι ανά περιφέρεια και ειδικότητα εκπαιδευτή και οι πίνακες διακρίνονται σε “πιστοποιημένους” και “μη πιστοποιημένους”.

 

Ενημερώνουμε επίσης τους εκπαιδευτές ότι η προθεσμία υποβολής ενστάσεων αρχίζει από την Τετάρτη 18/11/2015 και λήγει την Παρασκευή 20/11/2015.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠ.Π.Ε.Θ.: Σχετικά με την έναρξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας του τρέχοντος εξαμήνου στα Δ. Ι. Ε. Κ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠ.Π.Ε.Θ.: Σχετικά με την έναρξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας του τρέχοντος εξαμήνου στα  Δ. Ι. Ε. Κ.

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση