Αρχείο για "Ιούλιος, 2016"

Κριτήρια και διαδικασία επιλογής των εκπαιδευτών ενηλίκων στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)

Κριτήρια και διαδικασία επιλογής των εκπαιδευτών ενηλίκων στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) και στις Δημόσιες Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΣΕΚ)

ΑΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/7/2016 ΔΙΕΚ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ

ΑΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/7/2016 ΔΙΕΚ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ

Σας ενημερώνουμε ότι τη Τετάρτη 20/7/2016 το ΔΙΕΚ Πυλαίας Χορτιάτη θα παραμείνει κλειστό, λόγω του εορτασμού της γιορτής του τοπικού πολιούχου Πυλαίας, Προφήτη Ηλιού του Θεσβίτου.

 

Εκ της Διευθύνσεως του ΙΕΚ Πυλαίας Χορτιάτη 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΕΚ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ (2016Β)

 

Οι ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΓΔΒΝΓ

Οι ειδικότητες κάθε Δημοσίου ΙΕΚ που προτείνονται για  το επόμενο εξάμηνο εγκρίνονται από την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς ( http://www.gsae.edu.gr ) και ανακοινώνονται μαζί με την διαδικασία επιλογής των υποψηφίων καταρτιζομένων στην ιστοσελίδα της. Η διαδικασία προβλέπει συνήθως υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης σε αυστηρά χρονικά όρια πριν την έναρξη του εξαμήνου και η επιλογή γίνεται με μόρια που διευκρινίζονται στον κανονισμό κατάρτισης των Δημοσίων ΙΕΚ (βαθμός απολυτηρίου, έτος αποφοίτησης Λυκείου, και τυχόν κοινωνικά και επαγγελματικά κριτήρια).

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ

Πατήστε για το κανονισμό κατάρτισης των ΔΙΕΚ εδώ.

 

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ

Σύμφωνα με τον ισχύοντα προγραμματισμό στο ΔΙΕΚ Πυλαίας Χορτιάτη  το επόμενο φθινοπωρινό εξάμηνο 2016Β θα συνεχίσουν τα ακόλουθα τμήματα στα αντίστοιχα εξάμηνα:

 

Α/Α ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΞΑΜΗΝΟ 2016Β
1 ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Γ
2 ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Δ
3 ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Γ
4 ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Δ
5 ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ Γ
6 ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Γ
7 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ Γ
8 ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ  ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Γ

 

Οι ενδιαφερόμενοι για μετεγγραφές της ίδιας ειδικότητας ή κατατάξεις από άλλη ειδικότητα θα πρέπει να ακολουθήσουν τα προβλεπόμενα σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό κατάρτισης και να κάνουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά τους στις ημερομηνίες που  ορίζονται στο κανονισμό κατάρτισης.

 

 

 

 

 

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΚ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΚ

Αγαπητοί/ές εκπαιδευτές/τριες και καταρτιζόμενοι/ες,
συνεχίζοντας στο πλαίσιο της καλής μας συνεργασίας, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε ένα χαρούμενο και ξεκούραστο καλοκαίρι, όπως το επιθυμεί ο καθένας/η καθεμιά σας.

Ιδιαίτερες ευχές από το Διευθυντή του ΔΙΕΚ Πυλαίας Χορτιάτη, κο Τσίκαλα Κων/νο, για καλή συνέχεια στην υλοποίηση των προσωπικών σας στόχων.

Σας ενημερώνουμε, ότι έχουν ολοκληρωθεί οι Τελικές εξετάσεις και οι Επανεξετάσεις και έχουν αναρτηθεί οι Μέσοι Όροι Εξαμήνου 2016 Α στον πίνακα ανακοινώσεων του ΔΙΕΚ.
Από τη Δευτέρα και για ολόκληρο τον Ιούλιο, το ΔΙΕΚ θα λειτουργεί με πρωινό ωράριο γραφείου, οπότε συνεννοείστε με τη Γραμματεία για ο,τιδήποτε χρειαστείτε, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσου ε-μειλ:

grammateia@iek-pylaias.thess.sch.gr

Το ΔΙΕΚ θα παραμείνει κλειστό από 1/8 έως 15/8.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση