Η ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

ΔΕΚΑΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝΕ… ΠΟΛΛΑ… ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.. ΞΑΝΑ…

Πρεμιέρα μετά τις 19 Νοεμβρίου

Μέσα σε μερικά λεπτά και με συνοπτικές διαδικασίες, αποκαταστάθηκε επιτέλους η νομιμότητα και η Δόξα είναι επίσημα πλέον στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Μετά από σχετική απόφαση της Λίγκας, ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας είναι οριστικά οι δύο ΠΑΕ που θα πάρουν τις δύο κενές θέσεις της «δεκαεξάδας.

Με ψήφους 7 υπέρ (Ολυμπιακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Κέρκυρα), 2 κατά (ΑΕΚ και Άρης ψήφισαν τους Πανσερραϊκό και Λάρισα) και 2 «λευκά» (Ατρόμητος και Παναθηναϊκός), το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ότι ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας θα είναι οι ομάδες που θα πάρουν τις θέσεις της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίες υποβιβάστηκαν, μετά από καταδικαστικές αποφάσεις για συμμετοχή στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες.

Από την συνεδρίαση απουσίαζαν οι ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη, όμως δεν επηρέασαν την ψηφοφορία, καθώς αυτή πραγματοποιήθηκε επί της απαρτίας, ενώ αντίθετα στη διαδικασία παραβρέθηκε, όπως συμβαίνει άλλωστε σε όλες τις συγκεντρώσεις των τελευταίων εβδομάδων, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Θανάσης Χαρμάνης, ο οποίος εξέφρασε τις αντιρρήσεις του.

Η Δόξα Δράμας θα πάρει τη θέση της ομάδας Α’, ενώ ο Λεβαδειακός την αντίστοιχη της ομάδας Β’, ωστόσο αμφότερες δεν θα έχουν δικαίωμα ν’ αγωνιστούν μέχρι τις 19 Νοεμβρίου, καθώς μέχρι τότε αναμένεται να έχει εκδοθεί η απόφαση από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών στην αίτηση του Ολυμπιακού Βόλου για ακύρωση της απόφαση της ΕΑΑ να μην του χορηγήσει άδεια.

Έτσι η Δόξα θα ξεκινήσει με πρώτο παιχνίδι αυτό της 10ης αγωνιστικής υποδεχόμενη τον Πανιώνιο. Πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι Λάρισα και Σέρρες θα προσφύγουν στα αρμόδια όργανα.

Το πρόγραμμα της Δόξα Δράμας διαμορφώνεται, μετά τη σημερινή απόφαση, ως εξής:

1η αγωνιστική: Ολυμπιακός- Δόξα Δράμας

2η αγωνιστική: Δόξα Δράμας-ΟΦΗ

3η αγωνιστική: Άρης-Δόξα Δράμας

4η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Δόξα Δράμας

5η αγωνιστική: Δόξα Δράμας-Αστέρας Τρίπολης

6η αγωνιστική: Παναιτωλικός-Δόξα Δράμας

7η αγωνιστική: Δόξα Δράμας-Κέρκυρα

8η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα-Δόξα Δράμας

9η αγωνιστική: Δόξα Δράμας-Ατρόμητος

10η αγωνιστική: Δόξα Δράμας-Πανιώνιος

11η αγωνιστική: Λεβαδειακός-Δόξα Δράμας

12η αγωνιστική: Δόξα Δράμας-Skoda Ξάνθη

13η αγωνιστική: Εργοτέλης-Δόξα Δράμας

14η αγωνιστική: Δόξα Δράμας-ΠΑΟΚ

15η αγωνιστική: ΑΕΚ-Δόξα Δράμας

πηγή: sportdrama.gr