Ιούλ 07 2015

Άρθρα του/της Γυμνάσιο Μακρακώμης

«Aποχαιρετώντας σας»

Αγαπημένοι μου συνάδελφοι,

αποχωρώντας από το Γυμνάσιο, με τη λήξη της θητείας μου, απευθύνω σε όλους σας ένα θερμό ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία μας και για τη συστηματική προσπάθεια που κατεβάλατε μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, με στόχο ένα σχολείο αποτελεσματικό στους στόχους της ποιοτικότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης.
Στα τέσσερα χρόνια της κοινής μας πορείας είχα το προνόμιο να είμαι επικεφαλής ικανών, δημιουργικών, έντιμων, αξιόπιστων και αφοσιωμένων στη δουλειά τους συναδέλφων, που σπάνια συναντά κανείς στην επαγγελματική του πορεία. Με εντατική δουλειά, κρατήσαμε συντεταγμένα συνεπή στάση προσφοράς έναντι μαθητών και γονέων και επενδύσαμε τα μέγιστα στη μεταξύ μας αλληλεγγύη, με σημείο αναφοράς τη συλλογικότητα και την αμοιβαιότητα.
Κλείνοντας αυτός ο κύκλος, που καλύπτει τα καλύτερα, ίσως, επαγγελματικά και προσωπικά μου χρόνια και τις πιο μεστές εμπειρίες ζωής μου, με βρίσκει ιδιαίτερα συγκινημένη για την αγάπη που με περιβάλατε, την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και τη στήριξη που μου παρείχατε.
Με τη βεβαιότητα ότι η Σωτηρία θα ανταπεξέλθει επιτυχώς στο νέο της ρόλο, σας αποχαιρετώ, σας αγκαλιάζω νοερά καθένα χωριστά και σας εύχομαι προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Με την εκτίμηση ότι οι δεσμοί μας παραμένουν ισχυροί, αποτελεί τιμή για μένα να συνεχίσετε να με θεωρείτε δικό σας άνθρωπο, όπως κι εγώ σας θεωρώ.

Χρυσάνα Ναπ. Μωρίκη

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση