Δεκ 19 2023

Άρθρα του/της Γυμνάσιο Μακρακώμης

Ενημερωτική συνάντηση με γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/-τριών του Γυμνασίου Μακρακώμης

Στο πλαίσιο της προώθησης της συνεργασίας μεταξύ εκπαιδευτικών και γονέων/κηδεμόνων των μαθητών/τριών του Γυμνασίου Μακρακώμης, πραγματοποιήθηκε  ενημερωτική συνάντηση στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, την Πέμπτη 30-11-2023.

  Αντικείμενα ενημέρωσης από τον Διευθυντή, κ. Μπουλαλά Ιωάννη αποτέλεσαν ζητήματα που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, τη φοίτηση των μαθητών, τα εξεταζόμενα μαθήματα, τις υποστηρικτικές δομές που λειτουργούν εντός του σχολείου καθώς και θέματα παιδαγωγικού χαρακτήρα. Επιπλέον έγινε γνωστό ότι είναι ευπρόσδεκτη η εθελοντική εργασία  όποιου γονέα/κηδεμόνα επιθυμεί, ανάλογα με τις επαγγελματικές του δεξιότητες, να συμμετάσχει στην κάλυψη αναγκών του σχολείου.
  Στη συνέχεια οι γονείς και οι κηδεμόνες απευθύνθηκαν στους διδάσκοντες/-ουσες και ενημερώθηκαν σχετικά με την επίδοση των μαθητών/-τριών ανά διδακτικό αντικείμενο ενώ παράλληλα αναζητήθηκαν τρόποι αντιμετώπισης των μαθησιακών δυσκολιών.
   Μετά το πέρας της ενημερωτικής συνάντησης ακολούθησε η διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Μακρακώμης.
20231130 121812 20231130 121855 1

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια




Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *