Συγχαρητήρια στην μαθήτρια μας

Το σχολείο μας αισθάνεται περήφανο, όχι μόνο γιατί συμμετέχει σε διακεκριμένους διαγωνισμούς όπως αυτός της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, αλλά και διότι είναι στην ευχάριστη θέση να συγχαίρει την μαθήτρια μας Τσότσου Στέλλα της Α΄ Γυμνασίου για την επιτυχία της στο Διαγωνισμό Μαθηματικών «Υπατία». Της ευχόμαστε πάντα διακρίσεις και καλή πρόοδο!

Η συμμετοχή και οι επιτυχίες των μαθητών μας στους διαγωνισμούς, δείχνουν
το ενδιαφέρον και την ευγενική άμιλλα που υπάρχει, μεταξύ των νέων παιδιών για τα
Μαθηματικά.

 Λήψη αρχείου

 

Ο Διευθυντής

Χρήστος Παντσίδης ΠΕ03

Μία υποδειγματική αθλητική συμπεριφοράΛήψη αρχείου

Βιβλιοπαρουσίαση: Άρωμα μαστίχας.Λήψη αρχείου

Βιβλιοπαρουσίαση: Οι κάργιεςΛήψη αρχείου

Βιβλιοπαρουσίαση: Τελειώνει με εμάς.Λήψη αρχείου

Ευχαριστήρια επιστολή.

DSCN1111

Αξιότιμη κα. Πλιάκα,

Με την παρούσα επιστολή, ο Σύλλογος καθηγητών του Γυμνασίου Γαλατινής, οι μαθητές του σχολείου μας  και εγώ προσωπικά, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς εσάς και τους γονείς σας, Πέτρο και Άννα Πλιάκα, για τη γενναιόδωρη προσφορά τους, των 25 λογοτεχνικών βιβλίων για τη βιβλιοθήκη του σχολείο μας.

Η προσφορά αυτή μας τιμάει ιδιαίτερα και συμβάλλει στην προσπάθεια εμπλουτισμού της δανειστικής μας βιβλιοθήκης, που αποτελεί κορυφαίο στόχο για εμάς.

Με το παρόν ευχαριστήριο θα θέλαμε αφενός να ευχαριστήσουμε εσάς και τους γονείς σας για τη στήριξη του σχολείου της ιδιαίτερης πατρίδας σας, αφετέρου να αναδείξουμε την αξιέπαινη πράξη σας, η οποία μας γεμίζει ελπίδα για την ενίσχυση και προώθηση της φιλαναγνωσίας στους μαθητές μας.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Με εκτίμηση και τις θερμότερες ευχές μας, σε εσάς και την οικογένειά σας, για υγεία & ευτυχία!

Σας ευχόμαστε χαρούμενες  γιορτές!

 

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Γαλατινής

Παντσίδης Χρήστος