Feed
Άρθρα
Σχόλια
Σύσκεψη 20140523

Πίνακες Εσωτερικών Μεταθέσεων για τους εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ70, ΠΕ60, ΠΕ11 και ΠΕ06, της Διεύθυνσης Π.Ε Βοιωτίας.Ο κάθε εκπαιδευτικός θα πρέπει να προχωρήσει σε προσεκτικό έλεγχο των στοιχείων που αναγράφονται στους πίνακες και σε περίπτωση που διαπιστώσει κάποια λάθος εγγραφή στην καταμέτρηση των μορίων θα πρέπει να υποβάλει αίτηση διόρθωσης λάθους .

Μετά την ολοκλήρωση της καταγραφής και των εσωτερικών ελέγχων που προχώρησε η το τμήμα  Μητρώου της γραμματείας δημοσιοποιούμε τους Πίνακες Εσωτερικών Μεταθέσεων για τους εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ70, ΠΕ60, ΠΕ11 και ΠΕ06, της Διεύθυνσης Π.Ε  Βοιωτίας.

Σ’ αυτούς  διακρίνονται  τα μόριά τους μετά την καταχώριση τους στο e data, ώστε  γίνει έλεγχος από κάθε  ενδιαφερόμενο.

Σύσκεψη 20140523

Ο δημόσιος έλεγχος είναι ουσιαστικό στοιχείο μιας διαδικασίας και μας προφυλάσσει από λάθη ή αβλεψίες που πιθανόν θα οδηγήσουν στην επανάληψη της διαδικασίας.

Τα τέσσερα μέλη της ομάδας: Αγγελική Μίχα, Παρασκευή Καραβασίλη, Μαργαρίτα Λάμπρου, Αναστασία Δήμα υπό το συντονισμό του Δημήτριου Χατζηστάμου, ο οποίος αναλάμβανε την διαχείριση των αιτήσεων και την καταγραφή της εξέλιξης της διαδικασίας σε ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα. Αναλυτικότερα εμφανίζεται να έχουν κατανείμει και διαπεραιώσει τις αιτήσεις ως εξής:

Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
 ΑΙΤΗΣΕΙΣ 
ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ 
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ 
ΟΡΙΣΤΙΚΗ 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 
ΣΥΝΟΛΟ 
ΑΙΗΣΕΩΝ 
1
Αγγελική Μίχα
26
17
43
2
Αναστασία Δήμα
33
17
50
3
Παρασκευή Καραβασίλη
29
23
52
4
Μαργαρίτα Λάμπρου
30
14
44
 
ΣΥΝΟΛΟ
118
71
189

Συνδέσεις που οδηγούν στους αναρτημένους πίνακες:

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ ΠΕ06

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ ΠΕ011

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ ΠΕ026

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ ΠΕ60

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ ΠΕ70

 

ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΛΑΘΟΥΣ

 

Τα αρχεία είναι σε μορφή pdf και για την διευκόλυνσή σας επιλέξτε από την οριζόντια μπάρα ποσοστό 100%, ώστε να είναι ευδιάκριτες οι εγγραφές.

Παρατήρηση

Εξετάστηκε  αίτησή της κα Παπαλίτσα Βασιλικής, εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ 70, η οποία διορίστηκε με το ΦΕΚ 772/23-8-2010 και ανήκει στη σχετική απόφαση για διπλα σιασμό των μορίων και της οποίας ο διπλασιασμός δεν περάστηκε εκ παραδρομής και εκδόθκε σχετική απόφαση με Αρ. Πρωτ.: 5505/22-05-2014 που διόρθωσε το λάθος.

Με την ευκαιρία αυτή επισημαίνουμε ότι το λάθος αυτό θα είχε αποφευχθεί  αν είχε γίνει πιο προσεκτικός  δημόσιος έλεγχος πέρυσι όταν δημοσιεύτηκε ο σχετικός πίνακας. Επομένως,  ο δημόσιος έλεγχος είναι ουσιαστικό στοιχείο μιας διαδικασίας και μας προφυλάσσει από λάθη ή αβλεψίες που πιθανόν θα οδηγήσουν στην επανάληψη μιας διαδικασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων