Feed
Άρθρα
Σχόλια

Κοινοποιούμε τους  πίνακες μορίων και προτιμήσεων  που αφορούν στην διαδικασία των εσωτερικών αποσπάσεων της Διεύθυνσης Π.Ε. Βοιωτίας  και σας παρακαλούμε να προχωρήσετε σε λεπτομερή έλεγχο των καταγραφών και να επικοινωνήσετε  με τα γραφεία σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο λάθος .

Τα θέματα της λειτουργικής επάρκειας σε εκπαιδευτικό προσωπικό, των Δημοτικών Σχολείων της Περιφέρειάς της εξετάστηκαν σε σύσκεψη του Διευθυντή της Εκπαίδευσης με την Σχολικό Σύμβουλο κ.Άννα Ζουγανελη . H σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Βοιωτίας στη Θήβα την Τρίτη 28/8/2012

ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ

Ο πίνακας που σας κοινοποιούμε είναι όπως διαμορφώθηκε στην Τρίτη 28/08/2012 μετά από τον έλεγχο που πραγματοποίησε το τμήμα του Προσωπικού Μητρώου, το τμήμα εκπαιδευτικών τμημάτων και η γραμματεία του ΠΥΣΠΕ.  Η διαδικασία του ελέγχου θα συνεχιστεί  και την Τετάρτη 29/08/2012  σε συνεργασία των τριών τμημάτων ώστε να οριστικοποιηθεί ο τελικός πίνακας με βάση το ΠΥΣΠΕ θα προχωρήσει στην διαδικασία των αποσπάσεων εντός της Διεύθυνσης Π.Ε. Βοιωτίας.

Τα θέματα της λειτουργικής επάρκειας σε εκπαιδευτικό προσωπικό, των Δημοτικών Σχολείων της Περιφέρειάς της εξετάστηκαν σε σύσκεψη του Διευθυντή της Εκπαίδευσης με την Σχολικό Σύμβουλο κ. Σπυριδούλας Κατσιφή . H σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Βοιωτίας στη Λιβαδειά την Τρίτη 28/8/2012

Ωστόσο, η διαδικασία του δημόσιου ελέγχου είναι αποφασιστική για την διαμόρφωση του σωστού πίνακα και την εξασφάλιση της ποιότητας της διαδικασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων