Feed
Άρθρα
Σχόλια

Υποβάλαμε  στην  – ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ- ΜΟΝΑΔΑ Β2, την Πέμπτη  7-4-2011 με αρ πρωτ. 1916

1) μισθοδοτικές καταστάσεις μήνα Μαρτίου 2011 των εκπαιδευτικών της Υπηρεσίας μας που είναι ενταγμένοι στα παρακάτω προγράμματα: «Πολιτισμός και ένταξη ΕΚΟ στα Δημοτικά Σχολεία» Άξονας Προτεραιότητας 3, του ΕΠ «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» , «Ανάπτυξη Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, Καταγραφή και Συγκέντρωση ήδη παραχθέντος Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού και Συντονισμός των Πράξεων της Κατηγορίας Πράξης», «Ενίσχυση της Διδασκαλίας ξένης Γλώσσας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» και «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή / και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» Άξονας Προτεραιότητας 3.

2) Πρωτότυπες αναλυτικές καταστάσεις καταθέσεων της τράπεζας, πρωτότυπα των αποδεικτικών εξόφλησης στα ασφαλιστικά ταμεία και αντίγραφα της κίνησης λογαριασμών των παραπάνω έργων για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

Υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία έχει ως εξής:

  • Μέσα στις πέντε πρώτες εργάσιμες ημέρες του…

 επόμενου μήνα από το μήνα παροχής των υπηρεσιών των εκπαιδευτικών, ο Διευθυντής της Σχολικής Μονάδας συντάσσει τις βεβαιώσεις των ημερών και ωρών διδασκαλίας (παρουσιολόγια) που πραγματοποίησαν οι εκπαιδευτικοί κατά τον προηγούμενο μήνα .

  • Οι εκπαιδευτικοί, αφού ελέγξουν τις ημέρες και τις ώρες που δηλώνονται στις βεβαιώσεις (παρουσιολόγια), οφείλουν να τις υπογράψουν. Η υπογραφή τους έχει την έννοια της υπεύθυνης δήλωσης. Καμιά αλλαγή δεν είναι δυνατή στη συνέχεια επί των καταστάσεων αυτών. Οι παραπάνω βεβαιώσεις υποβάλλονται στη Διεύθυνση Π.Ε. μέχρι και την πέμπτη εργάσιμη ημέρα του μήνα.
  • Ο Δ/ντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μέσω των εξουσιοδοτημένων υπαλλήλων του οικονομικού τμήματος,  ελέγχει τις ώρες που δηλώνονται από κάθε Σχολική Μονάδα, με βάση τα εγκεκριμένα από τα αρμόδια όργανα ωρολόγια προγράμματα, εντός το πολύ πέντε εργάσιμων ημερών. Στη συνέχεια συντάσσεται η κατάσταση μισθοδοσίας εις διπλούν.
  • Οι παραπάνω καταστάσεις μισθοδοσίας υποβάλλονται στην ΕΥΕ ΕΔ μέχρι και την ενδέκατη εργάσιμη ημέρα του μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων