Feed
Άρθρα
Σχόλια

   Στο  πλαίσιο των δραστηριοτήτων επιμόρφωσης εκπαιδευτικών ,  η   Δ/νση  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης   Ν. Βοιωτίας σε συνεργασία με τη Δ/νση  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης   Ν. Βοιωτίας και  τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Βοιωτίας οργανώνουν ημερίδα με θέμα:

«Αγωγή στοματικής υγείας με τη βιωματική μέθοδο  μάθησης»

   Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών σε σχέση με την υλοποίηση καινοτόμων προγραμμάτων αγωγής στοματικής υγείας με τη βιωματική μέθοδο και  η δημιουργία ενός μόνιμου μηχανισμού μεταξύ εκπαιδευτικών και οδοντιάτρων που θα συνεργάζονται και θα παρέχουν ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στοματικής υγείας στους μαθητές μας . 

Η ημερίδα  θα πραγματοποιηθεί στη Λιβαδειά  στις 1 Δεκεμβρίου 2010, ημέρα Τετάρτη από τις 18.00μ.μ έως τις 20.00μ.μ  στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου Κρύας.

Εισηγητές/τριες θα είναι οι :

  • Ουλής Κωνσταντίνος,  Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδοδοντιατρικής ΕΚΠΑ

 «Πρόγραμμα  Προαγωγής και Καταγραφής της Στοματικής Υγείας του Ελληνικού      πληθυσμού – Εφαρμογή της αγωγής στοματικής υγείας με τη μέθοδο της βιωματικής μάθησης στα σχολεία»

  • Καρακικές Σεραφείμ, Οδοντίατρος-Ορθοδοντικός, πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Βοιωτίας με θέμα: «Η εφαρμογή του προγράμματος Αγωγής στοματικής Υγείας σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Βοιωτίας»
  • Βλάχου Αλίκη, Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας Π.Ε. Ν. Βοιωτίας, με θέμα: «Υλοποίηση καινοτόμων προγραμμάτων Στοματικής υγείας με τη βιωματική  μέθοδο  στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση»
  • Κουντουριώτης Γεώργιος,  Υπεύθυνος  Αγωγής Υγείας Δ.Ε. Βοιωτίας, με θέμα: «Η εφαρμογή του προγράμματος Στοματικής Υγείας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση»

Στην ημερίδα θα παρουσιαστεί και θα δοθεί στους συμμετέχοντες το αντίστοιχο εκπαιδευτικό υλικό της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας «Γερά Δόντια.. Καλύτερη Υγεία» σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, που έχει εγκριθεί από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο  (Πρ. 5/12-2-08 και Πρ.7/2008) και το Υπουργείο Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ. (Αποφ. 54647/29-4-08).

            Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ημερίδα παρακαλούνται να αποστείλουν άμεσα αίτηση  συμμετοχής με ΦΑΧ:    2261028090   έως  την Παρασκευή  26 Νοεμβρίου 2010

            Την ημερίδα θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί που θα στείλουν αίτηση συμμετοχής η οποία επισυνάπτεται συνημμένα στο παρόν έγγραφο.

  Παρακαλείστε για την έγκαιρη κατάθεση των αιτήσεών  σας.

 

                                                                                             Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  Π.Ε. Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ 

                                                                               ΓΚΑΡΤΖΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων