Νοέ 08
06

Natasha?…last year!

Κάτω από (Κούς-Κούς!, Χιούμορ) από στις 06-11-2008

Θύμα… Ρωσίδας καλλονής η «αυλή» του Μονακό! Στο επίκεντρο της ρωσικής ειδησεογραφίας βρέθηκε τη Δευτέρα η μυστηριώδης ιστορία της Αικατερίνης (Κάθριν) Κετσάγια ή Κεκάντζια, η οποία φέρεται να έχει ελληνική υπηκοότητα και επί έναν τουλάχιστον χρόνο εμφανιζόταν ως κόρη του τελευταίου σοβιετικού ηγέτη, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της βασιλικής αυλής του Μονακό.
monaco_big_thumb.jpgΗ 24χρονη ξανθιά και επιβλητικής ομορφιάς -κατά τις μαρτυρίες- Αικατερίνη κατάφερε να πείσει έναν από τους συμβούλους του πρίγκιπα Αλβέρτου Β’ ότι είναι κόρη του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ και ότι σχεδιάζει τη δημιουργία, στο Μονακό, παραρτήματος της διεθνούς οικολογικής οργάνωσης «Πράσινος Σταυρός», την οποία ίδρυσε ο Ρώσος πολιτικός το 1993. Σε μία από τις συναντήσεις της, μάλιστα, με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, από τον οποίο ζήτησε να αναλάβει την επίτιμη προεδρία του παραρτήματος, λόγω της ενασχόλησής του με οικολογικά θέματα, ήταν παρών και ο παλαιός συνεργάτης του Μ. Γκορμπατσόφ, Αλεξάντρ Λιχοτάλ, ο οποίος ομολόγησε ότι στην αρχή δεν υποπτεύθηκε τίποτα, παρά το γεγονός ότι η Αικατερίνη μιλούσε μόνο αγγλικά και ούτε λέξη ρωσικά. Κατά τη διάρκεια της πολυτελούς ζωής της στο Μονακό και τις μόνιμες εμφανίσεις της συνοδεία γραμματέως, οι υποψίες διαρκώς εντείνονταν, γι’ αυτό και σε σχετική ερώτηση των αρχών του Μονακό, η ρωσική αστυνομία απάντησε ότι η κα Κετσάγια δεν έχει καμιά σχέση με τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, γεγονός που οδήγησε στην άμεση διακοπή των προσκλήσεων για τσάι στο παλάτι και την απέλασή της από το πριγκιπάτο. Κατά τα ίδια στοιχεία, που αναμεταδίδουν πολλά ρωσικά ΜΜΕ, η ξανθιά ψευδο-θυγατέρα Γκορμπατσόφ γεννήθηκε το 1984 στην Ελλάδα και τώρα δραστηριοποιείται στην Ελβετία, όπου διαθέτει και μερίδια σε εταιρείες που εδρεύουν εκεί. (πηγούλα )

Εδώ κοτζαμάν πρίγκηψ (όχι οτι φημίζεται ως τέρας εξυπνάδας) κι ολάκερο πριγκιπάτο, ξεγελάστηκαν απο τα κάλη της φερόμενης Ρωσίδας! Πόσο μάλλον τα γεροντάκια ανα την επικράτεια που ξετρελαίνονται απο τις πραγματικές “ιθαγενείς” καλλονές!



Αφήστε μια απάντηση