Οκτ 08
29

Πωλείται σύζυγος!

Κάτω από (Tου κόσμου τα παράξενα..., Χιούμορ) από στις 29-10-2008 και με ετικέτα

Αυτές είναι πλάκες! Αστεία! Όχι, παίζουμε… Αυτά για τον φίλο και φίλτατο συνάδελφο που με αντικαθιστά όσο είμαι αποσπασμένη στο ΕΚΠΑ. Δέν βλέπει την ώρα να επιστρέψω (κι εγώ!).  Έτσι, αστειευόμενη, όταν συναντηθήκαμε στη σχολική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, του είπα ότι -δυστυχώς γι αυτόν – θα παραμείνει στη θέση μου, γιατι θα πάρω “άδεια λόγω επαπειλούμενης εγκυμοσύνης”, του ήλθε …ο θάνατος!  Όταν, μετά απο αρκετή ώρα, διασκεδάζοντας την απόγνωσή του, του είπα: “Παιδάκι μου, σύνελθε! Θα γεννήσει η….Σάρα;”, κατάλαβε ότι αστειεύομαι.   Ωρέ, μην τον είδατε, τον Κίτσο τον λεβέντη!  Τί άκουσα…Γονυπετής παρακαλούσα την συγνώμη του.  Σκεφτείτε τώρα, αστειάκια όπως το παρακάτω:cartoon-couple-fighting_thb.jpg

Ένας άντρας, από την Ρουμανία, έβαλε στην 25-χρονη σύζυγο πωλητήριο μέσω αγγελίας που ανάρτησε σε ιστοσελίδα για πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων! Ο κύριος Alex Cretu, από την πόλη Bucharest, ήλπιζε να πωληθεί στο ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ αλλά τελικά έριξε την τιμή στις 5.000 ευρώ για να πουλήσει γρήγορα το «εμπόρευμα»! Ο 20-χρονος έβαλε την αγγελία στην ιστοσελίδα www.okazii.ro και ανέφερε: «Σύζυγος πωλείται. Μοντέλο 1983, σε καλή κατάσταση, με καλές αναρτήσεις δεύτερο χέρι. Τιμή συζητήσιμη, έχει και αξεσουάρ. Μόνο σοβαρές προτάσεις.» Ο κύριος Alex Cretu είπε πως έβαλε την αγγελία επειδή βαρέθηκε την γκρίνια της συζύγου του και για να σπάσει λίγη πλάκα μαζί της. Περίμενε μέχρι η σύζυγος του να φύγει για επαγγελματικό ταξίδι στην Ισπανία και τότε «έβαλε» την αγγελία. Μέχρι στιγμής έχει δεχθεί αρκετές προσφορές αλλά δε έχει απαντήσει θετικά σε καμία αφού προσέφεραν είτε χαμηλή τιμή είτε αγορά με δόσεις!

Συνειρμός: Στην πατρίδα μου την Χίο λένε: Σελάτο βούδι αγόρασε και γάϊδαρο καμπούρη, γυναίκα ψηλοκάπουλη και χοίρο…μακρυμούρη!



Αφήστε μια απάντηση