Ιούλ 10
16

Οι καλύτερες χώρες για να… πεθάνει κανείς!!

Κάτω από (Έρευνα) από στις 16-07-2010

ip5kd8ook7wfvizw.png

Η Αυστραλία είναι από τις καλύτερες χώρες για να ..πεθάνει κανείς! Αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα του αυστραλιανού τύπου που στηρίζονται σε μια μελέτη του του Economist και συγκεκριμένα του τμήματος Economist Intelligence Unit (EIU).

Σύμφωνα με τη μελέτη, την καλύτερη ποιότητα θανάτου-ανάμεσα σε 40 χώρες-φαίνεται να προσφέρουν η Βρετανία, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Ιρλανδία, η Αυστρία, η Ολλανδία, η Γερμανία, ο Καναδάς και οι ΗΠΑ. Παράλληλα, στην 14 η θέση κατατάσσεται η Ταϊβάν και στη 18η Σιγκαπούρη.

Η μελέτη αναφέρει πως καθώς ο παγκόσμιος πληθυσμός μεγαλώνει ηλικιακά, η βοήθεια στους ηλικιωμένους μειώνεται και οι ασιατικές χώρες ιδιαίτερα αδυνατούν να παράσχουν βοήθεια στους ετοιμοθάνατους,

Η Ινδία κατέχει την 40η θέση, με την Κίνα, την Μαλαισία και τη Νότια Κορέα να είναι στις 10 τελευταίες θέσεις. Η Ουγκάντα, η Βραζιλία, το Μεξικό, η Ρωσία, η Τουρκία, η Πορτογαλία και η Νότια Αφρική κατατάσσονται σε εξίσου χαμηλές θέσεις.«Κ»

Ούτε σ΄αυτήν την λίστα …επρωτεύσαμε! Και με τί προσόντα; Κόπηκε η σύνταξη των γερόντων –Αλήθεια! Τί όνειδος;;;; – Κόπηκε το ΕΚΑΣ, το επίδομα Θέρμανσης, κόπηκε η επιδότηση ενοικίου-Αλί σε όσους έχουν και δάνειο για να πάρουν ένα σπιτάκι!!! -και σε μία χώρα που …ποτέ δεν είχε μιά σωστή επιδότηση ανεργίας, κόβεται και αυτό!!! Και ερωτώ: Μήπως να γίνουμε το … scrap της Ευρασίας; Είμαστε η «καλύτερη » χώρα για να  … κοπεί και η ζωή μας, αλλά χωρίς …ποιότητα!Σχοινί και σαπούνι!!!2 Σχόλια στο “Οι καλύτερες χώρες για να… πεθάνει κανείς!!”

  1.   terracomputerata είπε:

    Δεν βλέπω την Ελβετία στη λίστα κι ανησυχώ. Το όνειρό μου είναι να καθόμαστε με το κουβερτάκι μας και να απολαμβάνουμε τη θέα στις ελβετικές λίμνες

  2.   sine είπε:

    Θα σε πάω στη «Αστραλία»!!!! Με τα καγκουρά!!!!! Να βλέπεις τα Panda! Γιατί έδώ πια, θα έχουν …ρημαχτεί τα …πάντα!!!

Αφήστε μια απάντηση