Φεβ 10
06

Ελληνική έκδοση του Hotmail…

Κάτω από (Διαδίκτυο) από στις 06-02-2010

windows-live.jpgΤην ελληνική έκδοση της δημοφιλούς υπηρεσίας t, το hotmail.gr, ανακοίνωσε χθες η Microsoft. Οι Eλληνες χρήστες μπορούν πλέον να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό στο hotmail.gr και μέσα σε αυτόν να συμπεριλάβουν όσους λογαριασμούς e-mail επιθυμούν διατηρώντας έναν τόπο και μόνο έναν προσωπικό κωδικό για το σύνολο της αλληλογραφίας τους. Το νέο Windows Live Hotmail, στην ελληνική μορφή του οποίου οι χρήστες μπορούν να σπεύσουν να κατοχυρώσουν ένα σχετικά εύκολο όνομα, δεδομένου ότι υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα, προσφέρει:

* Απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο.
* Σύνδεση όλων των e-mails λογαριασμών σε μόνο έναν λογαριασμό, τον οποίο ο χρήστης θα μπορεί να διαχειρίζεται μαζικά μέσα από τον φάκελο «Εισερχόμενα».
* Ασφάλεια με την αυτόματη μεταφορά της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή των spam e-mails στον φάκελο «Junk».
* Εύκολη πρόσβαση στο e-mail μέσω του κινητού τηλεφώνου. Οι συσκευές που ενσωματώνουν το λειτουργικό Windows Mobile επιτρέπουν τον αυτόματο συγχρονισμό του e-mail με τις υπηρεσίες του Hotmail. Οι χρήστες, οι οποίοι διαθέτουν εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα, έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στον λογαριασμό τους μέσω ενός browser ή με τη χρήση των αντίστοιχων τηλεφωνικών εφαρμογών, όπως το Nokia Messaging ή το Blackberry Client.
* Σύνδεση με το Windows Live Messenger, το οποίο θα είναι πλέον διαθέσιμο στον φάκελο «Εισερχόμενα» του λογαριασμού Hotmail. Εθνος
Αφήστε μια απάντηση