Δεκ 09
31

Δημοφιλέστερο βίντεο στο YouTube για το 2009…

Κάτω από (Γενικά) από στις 31-12-2009

Το βίντεο με την ερμηνεία της Σούζαν Μπόιλ στο σόου «Britain’s Got Talent» είχε τις περισσότερες προβολές στην υπηρεσία YouTube για το 2009. Η ερμηνεία του I Dreamed A Dream παρακολουθήθηκε από περισσότερους από 120 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, το συγκεκριμένο βίντεο είχε περισσότερες προβολές από τα τρία επόμενα βίντεο της λίστας μαζί.

Τη δεύτερη θέση, με 37 εκατομμύρια προβολές, κατέλαβε το ερασιτεχνικό βίντεο ενός πιτσιρικά υπό την επήρεια αναισθησίας μετά από επίσκεψη στον οδοντίατρο. Το συγκεκριμένο βίντεο είχε τόση επιτυχία ώστε κυκλοφόρησαν μέχρι και μπλουζάκια με το πρόσωπο του μικρού.

boule.jpg

Στην τρίτη θέση βρέθηκε το βίντεο της πρωτότυπης χορευτικής εισόδου ενός ζευγαριού και των φίλων του στην εκκλησία για την τελετή του γάμου. Το βίντεο προβλήθηκε 33 εκατομμύρια φορές προσελκύοντας το ενδιαφέρον της Sony, που κατέχει τα δικαιώματα για το τραγούδι του Κρις Μπόου που ακούγεται στο βίντεο, η οποία έβαλε link δίπλα στο βίντεο για οποιονδήποτε επιθυμεί να κατεβάσει το τραγούδι στον υπολογιστή του.

Η λίστα των πέντε δημοφιλέστερων βίντεο στο YouTube για το 2009:

1. Susan Boyle (120 εκατ. προβολές)

2. David After Dentist (37 εκατ. προβολές)

3. JK Wedding Entrance (33 εκατ. προβολές)

4. New Moon trailer (31 εκατ. προβολές)

5. Evian Roller Babies (27 εκατ. προβολές).



Αφήστε μια απάντηση