Νοέ 08
13

Ennio Marceto…

Κάτω από (Τέχνες, Χιούμορ) από στις 13-11-2008

Εχει χιούμορ και φαντασία. Τα πάει επίσης πολύ καλά με διάφορους διάσημους χαρακτήρες απ’ όλο τον κόσμο. Γι’ αυτό και μπορεί να τους έχει όλους σε μια μόνο παράστασή του! Ο Ενιο Μαρκέτο από τη Βενετία, επονομαζόμενος και ζωντανό καρτούν, μπορεί μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να μετατρέπεται από τη βασίλισσα της Αγγλίας στον Φρέντι Μέρκιουρι των Κουίν ή από τον Πάπα στον Φιντέλ Κάστρο…

eniomarketo_98.jpgΚοστούμια, μάσκες και περούκες από χαρτί είναι τα μοναδικά μέσα, μαζί με τη βοήθεια της μουσικής, που χρησιμοποιεί ο Ενιο για να δώσει τις πολύχρωμες παραστάσεις του, από τις οποίες παρελαύνουν πάνω από εκατό παγκοσμίως γνωστοί χαρακτήρες. Το ελληνικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να πάρει μια γεύση της δεξιοτεχνίας του στις πέντε παραστάσεις που θα δώσει στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος του Μεγάρου Μουσικής της Αθήνας το Σαββατοκύριακο και την Τρίτη 18 Νοεμβρίου, καθώς και σ’ αυτές που θα δώσει στο θέατρο Εγνατία της Θεσσαλονίκης στις 21-23 Νοεμβρίου.

“Oνειρεύτηκα ένα καρτούν που θα ήταν άνθρωπος. Και τελικά κατέληξα να γίνω εγώ αυτός. Είναι ένα όνειρο γεμάτο παιδική αθωότητα, που έγινε τελικά πραγματικότητα και μου άλλαξε τη ζωή”.

 

 



Αφήστε μια απάντηση