Για τα μπισκοτάκια θα χρειαστούμε:
- 1 βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 γάλα ζαχαρούχο (1 δάχτυλο θα παραμείνει στο κουτί για να το φάτε με το κουταλάκι)
- 400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- προαιρετικά νιφάδες κουβερτούρας, ξηρούς καρπούς
Εκτέλεση
χτυπάμε με το μίξερ το βιτάμ με το γάλα μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε με το χέρι. Όταν γίνει μια μπάλα το ζυμάρι μας, χωρίζουμε μικρά μπαλάκια προσθέτουμε αν θέλουμε την κουβερτούρα, τους ξηρούς καρπούς, πιέζουμε με το χέρι και τοποθετούμε σε λαδόκολλα σε ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.