Καλές πρακτικές για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση


Αγαπητοί Συνάδελφοι και Αγαπητές Συναδέλφισσες,

Συγχαρητήρια για τον ηρωικό αγώνα που δίνετε να στηρίξετε τους μαθητές σας και τις οικογένειές τους σε αυτές τις δύσκολες μέρες! Χαίρομαι που λέτε ότι σας στέλνουν μηνύματα για το πόσο πολύ τους λείπετε και πόσο θέλουν να ξαναρχίσει το σχολείο!!!!!

Η αλήθεια είναι ότι όλοι λείπουμε σε όλους… και ας μην ξεχνάμε ότι όλοι μας μικροί μεγάλοι, καλούμαστε να διαχειριστούμε πρωτόγνωρες δυσκολίες και αόρατες απειλές για τις οποίες δεν είναι κανένας μας προετοιμασμένος…

Σας καμαρώνουμε μέσα από τις υπέροχες ιστοσελίδες των σχολείων σας! Θα ήταν μια ωραία ιδέα να γίνει μια ανταλλαγή όλων των καλών πρακτικών που κάνετε στα σχολεία σας και με όλα τα άλλα σχολεία.

Αν θέλετε λοιπόν, μπορείτε να στείλετε στο Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων και στο μαιλ: kchatzim@sch.gr το link της ιστοσελίδας του σχολείου σας ή καλές πρακτικές κι εμείς θα τις ανεβάζουμε στο blog Καινοτόμων Δράσεων της Ιστοσελίδας της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας.

Η αρχή γίνεται από σήμερα… ήδη έχουμε ανεβάσει υλικό (παραμύθια σχετικά, βιντεάκια κλπ) που μπορεί να Σας φανούν πολύ βοηθητικά.

Παρακαλούμε και για το δικό σας υλικό.

Με αγάπη, η Υπευθ. Σχολ. Δρ. Δ.Π.Ε. ΛάρισαςΛήψη αρχείουΛήψη αρχείου

Υλικό από σχολικές μονάδεςΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείου