Μαΐ 20
24

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ- ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Αγαπητοί και Αγαπητές Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,

Σας προωθούμε ενδιαφέρουσες δράσεις που συνδιοργανώνουμε το «Χαμόγελο του Παιδιού». Συγκεκριμένα:

  1. Διαδικτυακό σεμινάριο για εκπ/κους

Η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με το «Χαμόγελο Του Παιδιού», διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο εξ Αποστάσεως Εκπ/σης  για  εκπαιδευτικούς διάρκειας 2  ωρών με θέμα: « Φροντίζοντας τους/τις Εκπαιδευτικούς. Η έννοια της Ψυχικής Ανθεκτικότητας».
Μέσω της συγκεκριμένης επιμορφωτικής δράσης, ψυχολόγοι του οργανισμού απευθύνονται σε μας τους/τις εκπαιδευτικούς δίνοντας μας βασικές συμβουλές προκειμένου να καλλιεργήσουμε την ψυχική μας ανθεκτικότητα και ενδυναμώνοντας τον εαυτό μας να είμαστε σε θέση να μπορέσουμε να φροντίσουμε τις ανάγκες των μαθητών μας.
Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 από τις 9.30 ως τις 11.30  μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων CISCO Webex και παρακαλούμε να δηλώσετε αν επιθυμείτε να το παρακολουθήσετε  ως την Τρίτη 26/5/2020 στο:

https://forms.gle/n42ZZdRc22dvAU4B9

  1. Διαδικτυακές  δράσεις για μαθητές/τριες, και γονείς και κηδεμόνες.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο της σχολικής κοινότητας στην Πρόληψη, ακόμα και  σε αυτές τις δύσκολες μέρες της μάχης με τον κορωνοϊό, πραγματοποιεί οργανωμένες διαδικτυακές  δράσεις που απευθύνονται στους μαθητές και στις μαθήτριες, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και κηδεμόνες.

Οι παρεμβάσεις γίνονται από εξειδικευμένη ομάδα Ψυχολόγων του Οργανισμού, πανελλαδικά και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ψυχολόγο κ. Ελισσάβετ Γεωργίου του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας στο τηλ. 2410 560900.

Συνημμένα θα βρείτε την έγκριση των προγραμμάτων  από το ΙΕΠ καθώς και τα προγράμματα που αφορούν τους γονείς/κηδεμόνες.

Σας παρακαλώ να ενημερωθούν όλοι/ες οι εκπ/κοι των σχολείων σας, γιατί είναι ένα εξαιρετικό σεμινάριο και δεν πρέπει να το χάσουν.

Η Υπευθ. Σχολ. Δρ. Π.Ε. ΛάρισαςΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΑφήστε μια απάντηση