Μάι 18
09

Επιμορφωτική ημερίδα για την προστασία του υδάτινου οικοσυστήματος

Η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων συνδιοργανώνει Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «Εκπαιδεύομαι στην προστασία του υδάτινου οικοσυστήματος» την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας ,από τις 6.00 ως τις 9.00.

Παράλληλα και σε ένα πλαίσιο ανταλλαγής καλών πρακτικών θα παρουσιαστούν προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν στα σχολεία  με συναφή θεματολογία.

Στην Ημερίδα μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί, γονείς και όσοι/ες ενδιαφέρονται. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής και το υλικό του προγράμματος σε ψηφιακή μορφή (φλασάκι).

Η αίτηση συμμετοχής για την παρακολούθηση, αλλά και για την παρουσίαση Καλής Πρακτικής στην Επιμορφωτική Ημερίδα: «Εκπαιδεύομαι στην προστασία του υδάτινου οικοσυστήματος» θα στέλνεται ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων  μέχρι τη Δευτέρα 14 Μαίου 2018 στο σύνδεσμο :

https://goo.gl/forms/EU65ZA8Ar2VYUOvG3

Παρακαλούμε να ενημερωθούν όλοι/ες οι συνάδελφοι/ισσες και να δηλώσουν έγκαιρα .

 

Από το Γραφείο Σχολ. Δρ. Π.Ε. Λάρισας

 

Επισυνάπτεται:

Πρόσκληση στην Ημερίδα



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *