Απρ 13
12

Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα “Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων: Ανατροφοδότηση – Επανεκτίμηση – Επανασχεδιασμός”

Κάτω από (Σεμινάρια) από στις 12-04-2013

Από τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων ανακοινώνεται ότι διοργανώνονται Επιμορφωτικά Σεμινάρια με θέμα: “Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων:   Ανατροφοδότηση – Επανεκτίμηση – Επανασχεδιασμός” και θα πραγματοποιηθούν:

Α) Στις 16-4-2013 «Κυκλοφοριακή Αγωγή», στις 6-8 μ.μ. στο 2ο Δ. Σχ. Λάρισας  (Ηπείρου 34)

Β) Στις 18-4-2013 «Διατροφή και Στοματική Υγιεινή», στις 6-8 μ.μ. στο 25ο Δ.Σχ. Λάρισας (1ης Μεραρχίας 2 στη Νεάπολη)

Γ) Στις 23-4-2013 «Τοπική ιστορία – Λαϊκή παράδοση», στις 6-8 μ.μ. στο 2ο Δ. Σχ. Λάρισας  (Ηπείρου 34).

Οι επιμορφώσεις θα πραγματοποιηθούν με τη μορφή σεμιναρίου (θεωρητικό & βιωματικό μέρος), και αφορούν  εκπαιδευτικούς  Δημοτικών Σχολείων  και Νηπιαγωγείων, καθώς και εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων που ανήκουν στην παιδαγωγική ομάδα υλοποίησης των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων με θέματα ανάλογα των θεματικών των συναντήσεων.

Η εκπαιδευτική διαδικασία έχει ως στόχο την ενεργό συμμετοχή των εκπαιδευομένων, σύμφωνα με τις αρχές εκπαίδευσης ενηλίκων (θεωρητικό μέρος, συζήτηση/ανταλλαγή απόψεων και βιωματικές ασκήσεις) και παρέχεται από εξειδικευμένους επιστήμονες. Θα υπάρξει η δυνατότητα έκθεσης εποπτικού υλικού.

Δείτε το πρόγραμμα και την αφίσα.

Τα Σεμινάρια θα υλοποιηθούν με την συνεργασία του  Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Επιστημών Λάρισας, του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας, του Συλλόγου «ΝΟΥΤΟΠΙΑ» και της Ομάδας Θεατρικού Παιχνιδιού «ΕΚΦΡΑΣΗ».

Στο επιμορφωτικό σεμινάριο της Τρίτης 16-4-2013 θα τιμηθεί για την πολυετή προσφορά του στη λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Λαρισαίων ο εθελοντής Σχολικός Τροχονόμος Γιάννης Νικολαΐδης.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *