Φεβ 13
12

Επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα την Κυκλοφοριακή Αγωγή

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων συνδιοργανώνει με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και με την 110 Π.Μ. επιμορφωτικό σεμινάριο.

Το σεμινάριο εντάσσεται στα πλαίσια της υλοποίησης του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Κυκλοφοριακής Αγωγής που συντονίζει η Δ/νση Π.Ε. Σερρών με τίτλο «Η οδική ασφάλεια των παιδιών και η δική μας ευθύνη». Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 4.30μ.μ.- 8.30μ.μ. σε αίθουσα της  110 Π.Μ. (τέρμα Αγιάς).

Δείτε το πρόγραμμα.

Στην επιμορφωτική συνάντηση οι εκπαιδευτικοί θα παρακολουθήσουν διάλεξη για θέματα οδικής ασφάλειας από τον Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Νίκο Ηλιού, θα ενημερωθούν για τον τρόπο υλοποίησης του προγράμματος από τις Υπεύθυνες των Δ/νσεων Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας και Σερρών, θα εκπαιδευτούν σε βιωματικά σεμινάρια, θα παραλάβουν ψηφιοποιημένο εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο έχει εγκριθεί από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, και θα εκπαιδευτούν στη χρήση του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους  εκπαιδευτικούς σχολικών μονάδων Π.Ε. Λάρισας που επιθυμούν να ενταχθούν στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Τις οδηγίες για τον τρόπο ένταξης στο Εθνικό θεματικό Δίκτυο Κυκλοφοριακής Αγωγής και την αίτηση θα βρείτε εδώ.Αφήστε μια απάντηση