Ιαν 13
16

Επιμορφωτική Ημερίδα «Τα γειτονικά μας Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπ/σης μας παρουσιάζουν τα προγράμματά τους και μας περιμένουν …»

Η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης και η Δ/νση ΔευτεροβάθμιαςΕκπ/σης Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας σε συνεργασία με τα Κ.Π.Ε. Μουζακίου, Περτουλίου-Τρικκαίων, Κισσάβου-Ελασσόνας, Μακρινίτσας και Ανατολικού Ολύμπου σας προσκαλούν στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013 από τις 17.00 μ.μ. έως τις 20.30μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας με θέμα:

«Τα γειτονικά μας Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπ/σης μας παρουσιάζουν τα προγράμματά τους και μας περιμένουν…»

Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός να ενημερωθούν όλοι/ες για τα προγράμματα που εκπονούνται στα γειτονικά Κ.Π.Ε., αφετέρου να γνωριστούν μεταξύ τους και με τις Παιδαγωγικές ομάδες για τον καλύτερο συντονισμό και προγραμματισμό των επισκέψεων των σχολείων τους στα Κέντρα, αλλά και να εξετάσουν την πιθανότητα της μεταξύ τους συνεργασίας κι αλληλοβοήθειας.

Δείτε το πρόγραμμα και την αφίσα.

Στην Ημερίδα καλούνται να συμμετέχουν Δ/ντές/ντριες και οι συντονιστές/τριες εκπαιδευτικοί Α/θμιας Εκπ/σης και Δ/θμιας Εκπ/σης των σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας που ανέλαβαν και υλοποιούν Περιβαλλοντικά Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων κατά το Σχολ. Έτος 2012-13.

Καλό είναι να έρθει μια αντιπροσωπεία από κάθε σχολείο που εκπονεί περιβαλλοντικό πρόγραμμα, ανεξάρτητα αν δήλωσαν ότι θέλουν να επισκεφτούν κάποιο ΚΠΕ ή όχι και να λειτουργήσουν πολλαπλασιαστικά ενημερώνοντας και τους/τις άλλους/ες συναδέρφους/ισσες τους.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *