Νοέ 12
07

Πρόσκληση για διημερίδα «Προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων»

Δείτε το Πρόγραμμα εδώ.

Πρόσκληση

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,

Έχουμε τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην Επιμορφωτική Βιωματική Διημερίδα με θέμα: «Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων: αιτία έμπνευσης, χώρος δημιουργίας, πηγή χαράς» που διοργανώνεται από την Α/θμια Εκπ/ση Λάρισας δια του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων, στις 13 και 14 Νοεμβρίου 2012 τα απογεύματα από τις 5:00 μμ έως τις 8:30 μμ στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας (16.30-17.00: Εγγραφές συμμετεχόντων & παραλαβή φακέλου).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι αφενός να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο ανταλλαγής απόψεων και ιδεών για την υλοποίηση νέων προγραμμάτων κατά τη σχολική χρονιά 2012-2013, αφετέρου με την ενεργητική συμμετοχή των συμμετεχόντων μέσα από βιωματικά εργαστήρια, να εξασφαλιστεί ένα ευχάριστο και παραγωγικό περιβάλλον στη συνεχιζόμενη κατάρτισή μας.

Συνημμένα επισυνάπτουμε το πρόγραμμα της Διημερίδας. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά μπορείτε να επισκεφτείτε στην ιστοσελίδα Α/θμιας Εκπ/σης «Καινοτόμες σχολικές δραστηριότητες», blogs.sch.gr/dipelar/

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη μέχρι τώρα συμμετοχή σας και σας περιμένουμε με χαρά την Τρίτη 13/11 να τα πούμε από κοντά.

Με εκτίμηση,

Η Υπευθ. Σχ. Δραστηριοτήτων Ο Δ/ντης Α/θμιας Εκπ/σης


Αφήστε μια απάντηση