Δεκ 23
05

Eκπαιδευτικό πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής_Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Αγαπητοί/ες Συνάδελφοι/ισσες,

Αποφασίσαμε και φέτος, ενόψει των Χριστουγέννων ως Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης  να ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι: Διευθυντές/ντριες, Προϊστάμενοι/ες, εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές/τριες και Διοικητικό Προσωπικό της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, να βοηθήσουμε το υπέροχο έργο του “Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)” και να γίνουμε “Αστέρια Ευχής”.

Υπενθυμίζουμε ότι το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3 – 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Το  “Αστέρι της Ευχής” είναι από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά προγράμματα ευαισθητοποίησης παιδιών τα τελευταία 25 χρόνια που υλοποιείται στα σχολεία σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και πρόκειται για ένα χάρτινο αστέρι που διατίθεται με μία συμβολική δωρεά €2 και είναι σχεδιασμένο από παιδιά για τα παιδιά μας!

Για το σκοπό αυτό σας προσκαλούμε να δηλώσετε στην ηλεκτρονική φόρμα https://forms.gle/tryKqp3rB98MKQRK6 ως την Παρασκευή 8/12/2023, πόσα αστεράκια θέλει το κάθε σχολείο, ώστε να γίνει μια μαζική παραγγελία και να έρθουν τα «αστεράκια της ευχής» πιο σύντομα.

Στη συνέχεια η Επιτροπή που συστάθηκε για το σκοπό αυτό, αποτελούμενη από τις: κ. Χρύσα Δαρδακούλη, Δ/ντρια του 19ου Δ.Σχ. Λάρισας, κ. Μαρία Ζηρδέλη, Δ/ντρια του 31ου Δ.Σχ. Λάρισας και κ. Αφροδίτη Ξυνοπούλου, Δ/ντρια του 33ου Νηπιαγωγείου Λάρισας θα επικοινωνήσουν μαζί σας για τον τρόπο που θα φτάσουν τα αστεράκια στους/στις μαθητές/τριες και σε όλους/ες όσοι/ες επιθυμούν να συμμετέχουν.

Σας καλούμε λοιπόν  να κινητοποιήσετε εκπαιδευτικούς, μαθητές/τριες και γονείς για τον καλό αυτό σκοπό.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής,

Η Υπεύθ. Σχολ. Π.Ε. ΛάρισαςΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *