Νοέ 23
23

Δίκτυο ΠΕ “Μαθαίνω για τα Δάση” / Δράση «Δέντρο – λιχουδιά για ζωάκια και πουλιά».

Σας προωθούμε την ενημέρωση από το Δίκτυο της ΕΕΠΦ που Συντονίζει η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας με τίτλο:” Μαθαίνω για τα Δάση”, που αφορά στη δράση «Δέντρο – λιχουδιά για ζωάκια και πουλιά», για να την προωθήσετε και εσείς στους/στις εκπ/κους που ενδιαφέρονται.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση λέει:

“Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, εθνικός χειριστής του διεθνούς δικτύου ΠΕ «Μαθαίνω για τα Δάση» και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας,  συντονιστής του δικτύου, σας προσκαλούν να συμμετέχετε στη Δράση «Δέντρο – λιχουδιά για ζωάκια και πουλιά» και  να στολίσετε με τους μαθητές/τριές σας ένα αλλιώτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην  αυλή του σχολείου σας ή  στο κοντινό  αλσάκι ή δασάκι  της περιοχής σας .

 Ας δώσουμε όλοι μαζί ένα νέο και πιο διευρυμένο νόημα στο γιορτινό κλίμα των ημερών και στο μήνυμα της προσφοράς που το περιβάλλει. Στο «Δέντρο-λιχουδιά» που σας καλούμε να στολίσετε, τα στολίδια μας θα είναι νόστιμο φαγητό και λαχταριστές λιχουδιές για τα πουλιά και για τα ζώα του δάσους, που τον χειμώνα με το κρύο δυσκολεύονται να βρούνε την τροφή τους.

 Λεπτομέρειες και σχετικές ιδέες θα βρείτε στα δύο αρχεία που σας επισυνάπτουμε.”

Μπορείτε να  στείλετε έως τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, μια μικρή περιγραφή με φωτογραφικό υλικό, αλλά και τις εντυπώσεις και τα μηνύματά σας από τον στολισμό του δέντρου σας και από τα εικαστικά εργαστήρια όπου θα δημιουργήσετε τα βρώσιμα στολίδια, σε μορφή αρχείου powerpoint (ppt), στο e-mail education@eepf.gr , προκειμένου να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα και στα social media της ΕΕΠΦ τα πιο πρωτότυπα «Δέντρα-λιχουδιές» !

Στα επισυναπτόμενα θα βρείτε υπέροχες ιδέες που μπορείτε να τις αξιοποιήσετε!!!!

Η Υπεύθ. Σχολ. Δρ. Π.Ε. ΛάρισαςΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *