Νοέ 23
23

Τα παιδιά παίρνουν το λόγο εν όψη του COP28 / Δημιουργία κάρτας.

Κάτω από (Σχολική ζωή) από στις 23-11-2023

Αγαπητοί/ες Συνάδελφοι/ισσες,

Σας προωθούμε μία εξαιρετική δράση στην οποία μας καλεί να πάρουμε μέρος η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης με την οποία συνεργαζόμαστε.

Συγκεκριμένα, καλούνται όλες και όλοι οι μαθήτριες/ες που συμμετέχουν σε όλα τα δίκτυα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που υποστηρίζονται από την ΕΕΠΦ να γράψουν μία κάρτα (την οποία επισυνάπτουμε στο παρόν μήνυμα) με μία ανάγκη, ένα δικαίωμα, μία συμβουλή, μία ευχή σε σχέση με το περιβάλλον, τη φύση, την οικολογία ή την κλιματική αλλαγή, την οποία και θα απευθύνουν στον Πρωθυπουργό, ο οποίος πρόκειται να παραβρεθεί στο COP28,που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Ντουμπάι, από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 14 Δεκεμβρίου

Με αυτή τη δράση στοχεύουμε να φτάσει ο λόγος και η μαθητική πρωτοβουλία στα επίσημα κέντρα διαβούλευσης για το κλίμα και το περιβάλλον.

Από σήμερα και μέχρι τις 29 Νοεμβρίου θα δεχόμαστε τα email των εκπαιδευτικών με τις κάρτες των μαθητών/ριών προκειμένου όλα όσα συλλέξουμε να κατατεθούν με τη μορφή ηλεκτρονικού αρχείου στο γραφείο του Πρωθυπουργού.

Τις κάρτες σας μπορείτε να τις αποστείλετε στο παρόν email education@eepf.gr  σε όποια μορφή θέλετε: ppt (παρουσίαση), pdf (αρχείο κειμένου), jpeg ή png (φωτογραφίες), word (αρχείο κειμένου) μέσω wetransfer, https://wetransfer.com/ , μέχρι και τις 29/11/2023

Πρόκειται για μία δράση, τα αποτελέσματα της οποίας θέλουμε να διαχυθούν στο ευρύ κοινό με στόχο να ακουστούν τα αιτήματα των παιδιών για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή.

 Σας παρακαλούμε θερμά στα email που θα μας στείλετε να αναγράφετε τον τίτλο του σχολείου και τον αριθμό των παιδιών που συμμετείχαν στη δράση.

Ευχόμαστε, όπως και στην προηγούμενη Σχολική Χρονιά, τα σχολεία της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Λάρισας να είναι τα περισσότερα από όλα τα σχολεία της Ελλάδας που θα συμμετέχουν!!!!!

Η Υπεύθ. Σχολ. Δρ. Π.Ε. Λάρισας

Κατεβάστε ΕΔΩ την κάρτα.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *