Οκτ 22
24

Λειτουργία Δικτύων ΠΕ της ΕΕΠΦ.

Σας ανακοινώνουμε ότι από τη φετινή Σχολ. Χρονιά 2022-23 η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας δια της Υπεύθυνης Σχολ. Δραστ., θα συντονίζει το Διεθνές Θεματικό Δίκτυο «Μαθαίνω για τα Δάση» της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ).

Θα ακολουθήσει έγγραφο, αλλά προς το παρόν, σας προωθούμε την πρώτη ενημέρωση για να δηλώσετε συμμετοχή και να σας έρθει ταχυδρομικά το αντίστοιχο υλικό άμεσα.

Τα προγράμματα αυτά μπορούν να υλοποιηθούν είτε ως πρόγραμμα Σχολ. Δραστηριοτήτων, είτε στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων χρησιμοποιώντας το εκπαιδευτικό υλικό των Δικτύων.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Δίκτυα θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ΕΕΠΦ
(https://eepf.gr/el/tomeis-drashs/ekpaideftika-programmata) πατώντας πάνω στην κατηγορία «Τομείς Δράσεις Εκπαιδευτικά Προγράμματα» και στη συνέχεια αντίστοιχα σε κάθε Δίκτυο.
Εφόσον επιλέξετε να συμμετάσχετε σε ένα ή περισσότερα από τα Δίκτυα θα πρέπει να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής για κάθε Δίκτυο στους υπερσυνδέσμους (links) που θα βρείτε στο έγγραφο. 

Ειδικά για το δίκτυο:
ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ
(https://eepf.gr/el/tomeis-drashs/ekpaideftika-programmata/mathaino-gia-ta-dasi):https://goo.gl/forms/LUklHnZv24ZKNtOx1Λήψη αρχείουΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *