Σεπ 21
22

Πρόσκληση σε Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα «Σύγκρουση και Συνύπαρξη»

Κάτω από (Χωρίς κατηγορία) από στις 22-09-2021

Αγαπητοί/ες Συνάδελφοι/ισσες,

Σας ενημερώνουμε ότι η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, διά της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με το University of Wisconsin-Madison, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, διοργανώνουν Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα «Σύγκρουση και Συνύπαρξη», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, κατά τις ώρες 17:00-21:00 και 9.00-13.00 στο 4ο &37ο Δημ. Σχολ. (Κουμουνδούρου 17).

Υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος στην Ελλάδα είναι η Δρ. Πέλη Γαλίτη, Εκπαιδευτική Σύμβουλος, ερευνήτρια του Πανεπιστημίου του Wisconsin. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στα επισυναπτόμενα.

Επισημαίνεται ότι οι συμμετέχοντες/ουσες θα λάβουν σχετικές βεβαιώσεις παρακολούθησης από το Πανεπιστημίου του Wisconsin  και από το  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης .

 

Δηλώσεις συμμετοχής ως την Πέμπτη 23/10/2021 στον σύνδεσμο: https://forms.gle/JSA6TmqCYj9MvTs89

 

Παρακαλούμε, με ευθύνη των Δ/ντων-ντριων και Προϊσταμένων των σχολικών μονάδων Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, να ενημερωθούν όλοι/ες οι εκπαιδευτικοί και που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, ώστε να δηλώσουν συμμετοχή έγκαιρα.

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής,

Η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *