Ιούλ 12
10

«Μαζικά μέσα ενημέρωσης και περιβάλλον»- ΚΠΕ Βελβεντού

ΘΕΜΑ. :  Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο σεμινάριο επιμόρφωσης ενηλίκων με θέμα «Μαζικά μέσα ενημέρωσης και περιβάλλον»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπ/σης Βελβεντού – Σιάτιστας στα πλαίσια της πράξης «Κέντρα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία –  Δράσεις δια Βίου Μάθησης για τους Ενήλικες», προγραμματίζει την υλοποίηση τριήμερου σεμιναρίου την Παρασκευή 9/3/2012 έως την Κυριακή 11/3/2012 με θέμα «Μαζικά μέσα ενημέρωσης και περιβάλλον» για 50 εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κοζάνης, Γρεβενών, Πιερίας, Τρικάλων, Πέλλας και Λάρισας  και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κοζάνης, Γρεβενών, Πιερίας, Πέλλας, Ιωαννίνων, Λάρισας και Λευκάδας. Οι Διευθύνσεις ανήκουν στην εμβέλεια του ΚΠΕ Βελβεντού.

Οι εργασίες του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Σιάτιστας στη Σιάτιστα.

ΑΡΙΘΜ. ΕΚΠ/ΚΩΝ
ΝΟΜΟΣ Α΄ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ. Β΄ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ.
1 ΚΟΖΑΝΗΣ 6 6
2 ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2 2
3 ΠΙΕΡΙΑΣ 4 4
4 ΤΡΙΚΑΛΩΝ 3
5 ΠΕΛΛΑΣ 3 3
6 ΛΑΡΙΣΑΣ 5 5
7 ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 5
8 ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2
ΣΥΝΟΛΟ 23 27

Τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής των στελεχών του ΥΠΕΠΘ και των εισηγητών θα καλυφθούν από το Τεχνικό Δελτίο Έργου και τη Διαχειριστική Επιτροπή του ΚΠΕ Βελβεντού – Σιάτιστας.

Τα έξοδα διαμονής και ενός δείπνου των επιμορφούμενων θα καλυφθούν από το Τεχνικό Δελτίο Έργου και τη Διαχειριστική Επιτροπή του ΚΠΕ Βελβεντού.

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής των μελών των Π.Ο. των ΚΠΕ  θα καλυφθούν από το ΤΔΥ και τη Διαχειριστική Επιτροπή του ΚΠΕ Βελβεντού, ενώ τα έξοδα μετακίνησής τους από τα οικεία ΤΔΥ και τις Διαχειριστικές τους Επιτροπές.

Οι επιμορφούμενοι θα μείνουν σε δίκλινα και σε τρίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχεία της περιοχής. Στους επιμορφούμενους παρέχεται μόνο ένα δείπνο.

Παρακαλούνται οι κατά νομούς Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων να κοινοποιήσουν άμεσα την προκήρυξη στις σχολικές μονάδες και να μας ανακοινώσουν τα ονόματα των τακτικών και αναπληρωματικών εκπαιδευτικών μέχρι την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012.

Ο Υπεύθυνος του ΚΠΕ Βελβεντού

Σαμαράς ΚωνσταντίνοςΑφήστε μια απάντηση