Φεβ 21
04

«Πρόσκληση στην Ανανέωση του Περιφερειακού Θεματικού Δικτύου» .

Σας ενημερώνουμε ότι οι Δ/νσεις Α/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και Μαγνησίας δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων είναι συντονιστές φορείς του Περιφερειακού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Πολιτιστικών Θεμάτων με θέμα: «Βιομηχανική Κληρονομιά και Θεσσαλικά Τοπικά Προϊόντα».

Το δίκτυο πρόκειται να ανανεωθεί για το τρέχον σχολ. έτος και αποφασίστηκε η φετινή θεματική να είναι η προτεινόμενη από το Υ.ΠΑΙ.Θ., κεντρική θεματική ενότητα για το Σχολ. Έτος 2020-21: «Διακόσια χρόνια από την Επανάσταση του 1821: Περιβάλλον – Υγεία – Πολιτισμός».

Τα σχολεία που υλοποιούν εγκεκριμένα ομοθεματικά πρόγραμματα είναι ήδη μέσα στον προτεινόμενο πίνακα σχολείων, δίνεται όμως η δυνατότητα και σε σχολεία που έχουν προγραμματίσει και υλοποιούν συναφείς μικρότερης χρονικής διάρκειας -και όχι ετήσιας – θεματικές να δηλώσουν συμμετοχή.

Επίσης, καλούμε Φορείς της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, του Πολιτισμού και του Περιβάλλοντος και όποιον άλλο επιθυμεί τη συνεργασία να δηλώσουν συμμετοχή.

Παρακαλούμε, αν επιθυμείτε να συμμετέχετε, να συμπληρώσετε όλοι/ες (και οι σχολικές μονάδες που περιλαμβάνονται στον πίνακα) έως τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021 τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση πατώντας στο: https://forms.gle/cYDXqctkQRB4egFU7 ή να επικοινωνήσετε με την Υπεύθ. Σχολ. Δρ. Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες στα επισυναπτόμενα.



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *