Το Διαδικτυακό μας Σχολείο!!!

Μαρ 202021

Το σχολείο μας ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, υλοποιεί από την προηγούμενη Τετάρτη και για την περίοδο αναστολής της λειτουργίας των σχολικών μονάδων, εξ Αποστάσεως Ασύγχρονη Εκπαίδευση, αξιοποιώντας την πλατφόρμα του ΥΠΑΙΘ  e-class  προς όφελος των μαθητών μας.  

Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις σχολικές τους εργασίες, να διορθώνουν τα λάθη τους με τα φύλλα αξιολόγησης που τους δίνονται, να αλληλεπιδρούν με τους εκπαιδευτικούς, να δέχονται ανατροφοδότηση και να λύνουν τις απορίες τους μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων αλλά και μέσω πλατφόρμας, από σήμερα και αφού πρώτα εγγραφούν σε αυτή. Οι εκπαιδευτικοί ανεβάζουν δραστηριότητες εμπέδωσης της διδαγμένης ύλης, δραστηριότητες φιλαναγνωσίας και δημιουργικές δραστηριότητες – εργασίες. Τα μαθήματα θα εμπλουτίζονται καθημερινά. Οι εκπαιδευτικοί θα δημιουργήσουν και κάποια ακόμα ώστε να καλυφθούν όλα τα διδακτικά αντικείμενα. Για να έχει η προσπάθεια μας αυτή  επιτυχία,  ελπίζουμε στην ουσιαστική συμμετοχή από την πλευρά σας. Οι πρώτες εκτιμήσεις, μας γεμίζουν δύναμη να συνεχίσουμε!!! Δεν ξεχνάμε πως το σχολείο είναι κλειστό αλλά δεν είμαστε σε διακοπές. 

Οι σύνδεσμοι των ως τώρα μαθημάτων είναι: Γλώσσα Α΄ Τάξης, Μαθηματικά Α΄ Τάξης, Γλώσσα Β΄ Τάξης, Μαθηματικά Β΄ Τάξης, Γλώσσα Γ΄ Τάξης, Μαθηματικά Γ΄ Τάξης, Ιστορία Γ΄ Τάξης, Γλώσσα Δ΄ Τάξης, Μαθηματικά Δ΄ Τάξης, Ιστορία Δ΄ Τάξης, Γλώσσα ΣΤ΄ Τάξης, Μαθηματικά ΣΤ΄ Τάξης, Ιστορία ΣΤ΄ Τάξης, Φυσικά ΣΤ΄, Γαλλικά Ε΄ Τάξης, Γαλλικά ΣΤ΄ Τάξης

 Μένουμε στο σπίτι για να είμαστε ασφαλείς!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate

Μάρτιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
European Radio Logo

Kατηγορίες



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων