Σαν σήμερα

  1. 19/09/1970: Κραυγάζοντας «Ζήτω η ελεύθερη Ελλάδα», ο φοιτητής Κώστας Γεωργάκης αυτοπυρπολείται στη Γένοβα της Ιταλίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το στρατιωτικό καθεστώς στην Ελλάδα.

Πρόγραμμα Σχολικών Γευμάτων έως 31 Δεκεμβρίου 2020

Πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα»Λήψη αρχείου

 

Παρακαλούμε να επιστραφεί συμπληρωμένο έως την Παρασκευή 20/9

Ενημερωτικό σημείωμα για το Ευρωπαϊκό Σχολικό Πρόγραμμα διανομής φρούτων, λαχανικών και γάλακτοςΛήψη αρχείου

 

Παρακαλούμε να επιστραφεί συμπληρωμένο έως την Πέμπτη 17/9

«Πρόσκληση σε Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση σχετικά με τα μέτρα  πρόληψης  και  τη  σωστή  χρήση  μάσκας  για  τους  μαθητές  της  Πρωτοβάθμιας  ΕκπαίδευσηςΛήψη αρχείου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: «Ρύθμιση μαθητικών θεμάτων»

Λαμβάνοντας υπόψη τη με αρ. πρωτ 114932/ΓΔ4/03-09-2020 (Β ́3710) Υπουργική Απόφαση, σύμφωνα με την οποία ως ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων για το σχολικό έτος 2020-21 ορίζεται η 14η Σεπτεμβρίου 2020, σας ενημερώνουμε ότι ειδικά και αποκλειστικά για το σχολικό έτος 2020-21 η Υπεύθυνη Δήλωση για χορήγηση απαλλαγής από το μάθημα των Θρησκευτικών μπορεί να υποβληθεί έως και τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020.

 

Αγιασμός

Αγαπητοί γονείς,

ο Αγιασμός του σχολείου μας θα γίνει τη Δευτέρα 14/9/2020 στις 11.00 το πρωί.

Παρακαλούνται οι μαθητές και μαθήτριες να έρθουν στο σχολείο στις 10.50 π.μ. με προστατευτική μάσκα όπως ορίζει η εντολή από το Υπουργείο Παιδείας.

Οι γονείς / κηδεμόνες απαγορεύεται να εισέλθουν στο χώρο του σχολείου εκτός από εκείνους της Α’ Δημοτικού.

Μετά το Αγιασμό θα δοθούν τα βιβλία στους μαθητές και θα αποχωρήσουν.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που γνωρίζετε θα παρακαλούσαμε για την απόλυτη κατανόηση και συνεργασία σας έχοντας πάντα σαν στόχο την προάσπιση της υγείας των παιδιών μας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε παραλάβει ακόμη τις μάσκες που θα στείλει το Υπουργείο γι αυτό θα παρακαλούσαμε να μεριμνήσετε να έρθουν όλα τα παιδιά με τη δική τους μάσκα.
Ο Διευθυντής
Γιώργος Σοϊλεμέζογλου

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείου

ΟΔΗΓΙΕΣ-ΕΟΔΥΛήψη αρχείου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος διδασκόντων με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021 σας εύχεται  μια ήρεμη και δημιουργική σχολική χρονιά.

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας η έναρξη του νέου σχολικού έτους ορίστηκε η  14/9/2020. Για την ώρα του αγιασμού θα ενημερωθείτε σε νεότερη ανάρτηση.

Για νέες εγγραφές στο Ολοήμερο μέχρι τις 4.00 μ.μ., όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν με τη διεύθυνση του σχολείου στο τηλέφωνο 2310 792314..

Τέλος σύμφωνα με το Φ.Ε.Κ. Β 3630/31/8/2020 εκπαιδευτικοί, μαθητές, το κάθε είδους προσωπικό και οι επισκέπτες σε όλες τις σχολικές μονάδες υποχρεούνται να φέρουν προστατευτική μη ιατρική μάσκα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του σχολείου.

ΕΥΧΕΣ

Ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου σας εύχονται

καλό   καλοκαίρι!!!!!! 

 

RSS Ελληνικό Εορτολόγιο – Γιορτάζουν Σήμερα, Αύριο, Μεθαύριο

Σαν σήμερα

  1. 19/09/1970: Κραυγάζοντας «Ζήτω η ελεύθερη Ελλάδα», ο φοιτητής Κώστας Γεωργάκης αυτοπυρπολείται στη Γένοβα της Ιταλίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το στρατιωτικό καθεστώς στην Ελλάδα.

booked.net
Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων