Δημοτικό Γυμναστήριο Θεόδωρος Χριστοδούλου

«Δημοτικό Γυμναστήριο Θεόδωρος Χριστοδούλου» ονομάζεται πλέον το δημοτικό γυμναστήριο Ασβεστοχωρίου, που πήρε το όνομα του αείμνηστου  αυτοδιοικητικού, που «έφυγε» στα τέλη του 2017.

O δήμος και η τοπική κοινωνία τίμησαν τον αυτοδιοικητικό, που διετέλεσε επί σειρά ετών αρχικά πρόεδρος της κοινότητας Ασβεστοχωρίου και στη συνέχεια δήμαρχος Χορτιάτη, δίνοντας το όνομα του στο δημοτικό γυμναστήριο Ασβεστοχωρίου.

«Είναι μια ξεχωριστή μέρα για τον δήμο μας και ιδιαίτερα για το Ασβεστοχώρι», σημείωσε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος και ο πρώην δήμαρχος Χορτιάτη και σημερινός Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πυλαίας-Χορτιάτη και Πρόεδρος ΦΟΔΣΑ,  Μιχάλης Γεράνης, που μίλησαν για την προσφορά του Θεόδωρου Χριστοδούλου στην περιοχή, αλλά και η σύζυγος και τα δύο του παιδιά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ακόμη ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Γιώργος Αρβανιτίδης, οι αντιδήμαρχοι Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας Σοφία Σαουρίδου και Καθαριότητας Γιάννης Ντίτσιος, καθώς και ο πρόεδρος της «Εγνατία Οδός ΑΕ» Απόστολος Αντωνούδης.

Το Δημοτικό Γυμναστήριο Ασβεστοχωρίου φιλοξενεί τις δραστηριότητες των συλλόγων της περιοχής σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, όπως μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ, ενώ διαθέτει και αίθουσα γυμναστικής και μυϊκής ενδυνάμωσης για τις ανάγκες των τοπικών ομάδων.