Δημοτικό Σχολείο Λιθακιάς Ζακύνθου

Το μόνο στολίδι που δε φθείρεται είναι η γνώση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ/ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ , 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Απρ 20248

ΑΦΗ ΦΛΟΓΑΣ

Το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής επίσκεψης/εκδρομής των Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Τάξεων στην Αρχαία Ολυμπία τη ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 με σκοπό την παρακολούθηση της πρόβας της αφής της Ολυμπιακής Φλόγας διαμορφώνεται ως εξής:

• Συγκέντρωση όλων των συμμετεχόντων στο Δημοτικό Σχολείο Λιθακιάς τη Δευτέρα 15 Απριλίου στις 4.45 π.μ., επιβίβαση στο λεωφορείο με προορισμό το λιμάνι και αναχώρηση με το πλοίο των 5.30 π.μ. για Κυλλήνη.
• Άφιξη στην Αρχαία Ολυμπία, επίσκεψη και ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο από ξεναγό.
• Μετάβαση στον χώρο της πρόβας της αφής, παρακολούθηση του δρώμενου που ξεκινά στις 11.30 π.μ.
• Αναχώρηση για το λιμάνι της Κυλλήνης για φαγητό στην ταβέρνα Σου Μου μετά τη λήξη της αφής. Η προσφορά του φαγητού για τα παιδιά ανέρχεται στο ποσό των 7 (επτά) ευρώ και περιλαμβάνει 2 σουβλάκια με πατάτες και ψωμάκι και αναψυκτικό.
• Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για Ζάκυνθο με το πλοίο των 4.15 μ.μ. από Κυλλήνη.
• Επιστροφή του λεωφορείου στο Δημοτικό Σχολείο Λιθακιάς, παράδοση μαθητών/τριών στους γονείς/κηδεμόνες τους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1. Τα παιδιά θα συνοδεύσουν έξι εκπαιδευτικοί στο σύνολο: η Διευθύντρια του σχολείου κ. Κόκλα, η γυμνάστρια κ. Γεωργιάδου και οι εκπαιδευτικοί κ. Μαζνίκη, κ. Οικονόμου, κ. Χριστοφόρου και κ. Καλανδάρογλου.

2. Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα σακίδιο πλάτης με όλα τα απαραίτητα πράγματα. Ενδεικτικά αναφέρουμε καπέλο για τον ήλιο, αντηλιακό, ένα έξτρα μπλουζάκι, νερό, κάποιου είδους σνακ και όσα έξτρα χρήματα κρίνει ο κάθε γονέας/κηδεμόνας. Επιτρέπεται να έχουν μαζί τους φωτογραφικές μηχανές καθώς και κινητά τηλέφωνα αυστηρά και μόνο για να επικοινωνούν με τους γονείς/κηδεμόνες τους και να φωτογραφίσουν και βιντεοσκοπήσουν το δρώμενο της αφής. Παρακαλούμε τους γονείς/κηδεμόνες να φροντίσουν ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με το internet.

3. Το κινητό τηλέφωνο της διευθύντριας 6944735448 θα είναι διαθέσιμο για τους γονείς/κηδεμόνες σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής για οτιδήποτε θελήσουν.

Η Διευθύντρια του σχολείου
Καλλιόπη Κόκλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

European Radio Logo

Σκακιστική άσκηση

Σαν σήμερα

7/8/1964: Η Τουρκία βομβαρδίζει θέσεις των Ελληνοκυπρίων στην Κύπρο.

Ιστορικό



Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων