Μαρ 31 2009

Άρθρα του/της ΑΡΓΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

Συμμετοχή της Green Project A.E. στην 2η διεθνή έκθεση Ecotec 2009

22222.jpg

Η Green Project A.E. θα συμμετέχει στη 2η διεθνή έκθεση «Εcotec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά συστήματα», την οποία διοργανώνει η «T- Expo» στο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens, στην Ανθούσα Αττικής από τις 3 έως τις 6 Απριλίου 2009.

Στην έκθεση  θα παρουσιαστούν τεχνολογίες και λύσεις που αφορούν στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και στην εξοικονόμηση ενέργειας καθώς επίσης και στην ανακύκλωση, στους βιολογικούς καθαρισμούς, στη διαχείριση στερεών & υγρών αποβλήτων, στις περιβαλλοντικές υπηρεσίες και στην αποκατάσταση περιβάλλοντος.

Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί και το Πανελλήνιο Περιβαλλοντικό Συνέδριο του «Ecocity» με τίτλο «Χρωματίζω την πόλη – Αέρας, νερό, κτίριο, πράσινο, ενέργεια, μεταφορές, ανακύκλωση» και με τη συμμετοχή των Δημάρχων από όλη τη χώρα, ενώ τη Δευτέρα 6 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, θα δοθεί συνέντευξη τύπου και θα γίνει παρουσίαση των προτάσεων του διεθνούς συνεδρίου «ECOWEEK 2009, Ενδυνάμωση Νέων: Οικολογία – Ηγεσία – Αρχιτεκτονική».

Η Green Project ΑΕ παρουσιάζοντας ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης, φιλοδοξεί να παίξει κυρίαρχο ρόλο στον τομέα των ΑΠΕ, έχοντας αναλάβει την υλοποίηση φωτοβολταικων πάρκων συνολικής ισχύος άνω των 10 MW σε όλη την χώρα.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με τα στελέχη της εταιρείας και να ενημερωθούν σχετικά με τον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων, τις εφαρμογές, τις  ολοκληρωμένες λύσεις και τις σχετικές επενδύσεις ακόμη και των πιο εξειδικευμένων προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Επίσης με την ευκαιρία της έκθεσης το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρία μας θα παρουσιάσει σημαντικά ερευνητικά αποτελέσματα που έχουν παραχθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Mechanical, Industrial and Manufacturing Engineering του Πανεπιστήμιου Northeastern της Βοστώνης.

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε, στο ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για τον  τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών στην Ελλάδα, και σας περιμένουμε στο περίπτερο της Green Project στην Αίθουσα 4, στον διάδρομο Γ5.

Source:Δελτίο Τύπου

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια




Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση