Τι θα γινόταν αν η Ερμιόνη τελικά παντρευόταν τον Χάρι;

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι θα γινόταν αν η Ερμιόνη παντρευόταν τον Χάρι αντί τον Ρον; Μάλιστα η ίδια η συγγραφέας είχε παραδεχτεί σε συνέντευξη της πως είχε κάνει λάθος στην απόφαση της η Ερμιόνη να παντρευτεί τον Ρον και όχι τον Χάρι. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως δημιούργησε αυτό το ζευγάρι για προσωπικούς λόγους και όχι επειδή όντως της ταίριαζαν αυτοί οι δύο χαρακτήρες μαζί. Ωστόσο ευτυχώς κατά την γνώμη μου πήρε την σωστή απόφαση και η Ερμιόνη παντρεύτηκε τον Ρον και η Τζίνι τον Χάρι. Αλλά σκεφτείτε πόσα θα είχαν αλλάξει στην εξέλιξη της ιστορίας αν γινόταν το αντίθετο…

original

Αρχικά η Ερμιόνη θα είχε πείσει τον Χάρι και συνεπώς και τον Ρον να τελειώσουν τις σπουδές τους στο Χόγκουαρτς ώστε να περάσουν και επιτέλους μια ήρεμη χρονιά χωρίς να ανησυχούν για τον Βόλντεμορτ. Επιπλέον η καριέρα της Ερμιόνης μετά την αποφοίτηση από το Χόγκουαρτς ίσως να μην ήταν η ίδια και να επισκιαζόταν στο πλαίσιο των θέσεων που θα λάμβανε στο Υπουργείο Μαγείας εξαιτίας της τεράστιας φήμης του Χάρι ο οποίος επίσης δούλευε εκεί ως Χρυσούχος. Επίσης, ανάμεσα στο ζευγάρι ενδεχομένως να προέκυπταν επαγγελματικές διαφωνίες ή ακόμα και να ανέπτυσσαν ανταγωνιστικές συμπεριφορές, αφού θα δούλευαν σε παρόμοιες θέσεις. Από την άλλη βέβαια, πάντα υπήρχε σεβασμός και αλληλοεκτίμηση ανάμεσά τους και ο ένας θεωρούσε τον άλλο ισότιμό του, οπότε ίσως και να μην υπήρχαν τέτοια προβλήματα.

1

Όσον αφορά τον Ρον και την Τζίνι, ο Ρον πιθανότατα να κατέληγε με μια συμμαθήτρια του που δεν θα είχαμε ακούσει ποτέ ξανά αλλά θα αργούσε να παντρευτεί επειδή κατά βάθος ήταν πάντα ερωτευμένος με την Ερμιόνη. Ως συνέπεια θα άκουγε όλη την ώρα την γκρίνια της Μόλι για το πότε θα δει εγγονάκια από αυτόν. Ακόμη πιθανό είναι να έκανε και ένα μακρινό ταξίδι για λίγο καιρό μόνος του. Από την άλλη πλευρά η Τζίνι ίσως ένιωθε στην αρχή προδομένη αφού η καλύτερη της φίλη τα έφτιαξε με τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της αλλά στο τέλος σίγουρα θα συνέχιζε την ζωή της στο πλευρό κάποιου άλλου χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα ήταν και ευτυχισμένη. Κλείνοντας δεν θα υπήρχαν ποτέ ο Τζέιμς-Σείριος Πότερ, ο Άλμπους-Σέβερους Πότερ, η Λίλι-Λούνα Πότερ, ο Χιούγκο Γουέσλι και η Ρόουζ Γουέσλι καθώς και δεν θα υπήρχε το «Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί»

Τέλος μην ξεχάσετε να γράψετε κάτω στα σχόλια αν προτιμάτε Harmione ή Romione!

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων