Τι θα έβλεπε ο Ron στον καθρέφτη του Έριζεντ;

Ο Ρον είναι ένας από τους χαρακτήρες που η συμπεριφορά του και η βαθύτερη του επιθυμία άλλαξε με το πέρασμα των χρόνων και κυρίως λόγω της παρέας του με την Ερμιόνη. Στο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος ο Ρον είδε στον καθρέφτη του Έριζεντ τον εαυτό του κρατώντας το κύπελλο Κουίντιτς και περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του και τους φίλους του. Ωστόσο έχουμε ποτές σκεφτεί τι θα έβλεπε στον καθρέφτη τις επόμενες χρονιές του στο Χόγκουαρτς;

Κατά την άποψη μου, πιστεύω πως στο δεύτερο έτος θα έβλεπε τον εαυτό του στην ομάδα κουίντιτς του Γκρίφιντορ και προς το τέλος της χρονιάς τότε που ο Τομ Ριντλ απήγαγε την Τζίνι θα έβλεπε το Χόγκουαρτς ανοιχτό και την Τζίνι με τους φίλους του ασφαλείς.

Στο τρίτο έτος ίσως να έβλεπε την Ερμιόνη χωρίς τον γάτο της και τον Σκάμπερς ασφαλή και υγιή. Στο τέταρτο σίγουρα θα έβλεπε εκείνον την Φλερ στο Yule Ball χορεύοντας μαζί ή ίσως και την Ερμιόνη αλλά χωρίς τον Κραμ.

Στο πέμπτο όλοι οι μαθητές (εκτός ορισμένων Σλίθεριν) θα έβλεπαν μια σχολή χωρίς την απαίσια Άμπριτζ και γιατί να αποτελεί εξαίρεση ο Ρον αφού ήταν από αυτούς που την μισούσαν περισσότερο;  Προς το τέλος της χρονιάς μπορεί να έβλεπε όλο το Τάγμα του Φοίνικα στο αρχηγείο και φυσικά μαζί και τον Σείριο ζωντανό.

Στο έκτο έτος η βαθύτερη επιθυμία του ήταν να βρει κορίτσι και κατά προτίμηση την Ερμιόνη (άλλο που τα έφτιαξε με την Λάβεντερ) και να γίνει ένας σπουδαίος φύλακας για την ομάδα του στο Κουίντιτς.

Τέλος στο έβδομο έτος όπως και όλοι θα έβλεπε τον Βόλντεμορτ να ηττιέται και όλοι να είναι σώοι και αβλαβείς. Όμως μετά το τέλος του πολέμου θα έβλεπε την οικογένεια του ευτυχισμένη μαζί με τον Φρεντ που πέθανε.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων