Τι θα έβλεπε η Ερμιόνη στον καθρέφτη του Έριζεντ;

Μιας και πριν από λίγες μέρες είχε γενέθλια ήρθε η ώρα να δούμε τι θα έβλεπε και στον καθρέφτη του Έριζεντ.

Θεωρώ πώς την πρώτη της χρονιά στο Χόγκουαρτς θα έβλεπε τον εαυτό της περιτριγυρισμένο από πολλούς φίλους και στο τέλος της χρονιάς την ίδια να περνάει τις εξετάσεις.

Το δεύτερο έτος προφανώς θα έβλεπε το σχολείο της ανοιχτό απαλλαγμένο από τον βασιλίσκο αλλά δυστυχώς δεν ξέρουμε τι άλλο θα εύχονταν κατά την διάρκεια της χρονιάς καθώς μαρμάρωσε.

Όσο για την τρίτη χρονιά στο Χόγκουαρτς; Λογικά θα παρατηρούσε τον εαυτό της και τον Ρον χωρίς να τσακώνονται αλλά και τον Σείριο να μην κυνηγάει τον Χάρι για να τον σκοτώσει. Επίσης επειδή το τρίτο έτος ήταν πολύ δύσκολο για την Ερμιόνη νομίζω ότι θα ήθελε να μην κουράζεται και να μην αγχώνεται τόσο πολύ.

Το επεισοδιακό τέταρτο έτος στο Χόγκουαρτς η Ερμιόνη θα ήθελε ο Χάρι να βγει σώος και ασφαλής από το Τρίαθλο, να μιλιέται με τον Ρον και να μπορεί ελεύθερα να κάνει παρέα με τον Βίκτορ μετά τον χορό (αν και σίγουρα θα ήθελε να την είχε καλέσει ο Ρον) και να σταματήσει να γράφει αυτά τα απαίσια άρθρα η Ρίτα Σκίτερ.

Το 5ο έτος της φοίτησης της αυτό που σίγουρα θα έβλεπε στον καθρέφτη  του Έριζεντ θα ήταν ένα Χόγκουαρτς χωρίς Άμπριτζ.  Μόνο αυτό. Α και να πετύχει στις εξετάσεις.

Στην τελευταία της χρονιά στο Χόγκουαρτς σίγουρα θα έβλεπε αυτήν και τον Ρον μαζί αλλά και τον Χάρι και την Τζίνι μαζί σαν μία ευτυχισμένη παρέα να συζητάνε χωρίς να υπάρχει ο Βόλντεμορτ.

Τέλος πιστεύω ότι όταν πλέον παράτησαν το σχολείο η Ερμιόνη θα έβλεπε τον εαυτό της πίσω στο σχολείο χωρίς τον Βόλντεμορτ και τους Πεμπτουσιωτές του αλλά σίγουρα μαζί με τον Ρον ο οποίος δεν ζήλευε τον Χάρι.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων