Τι θα γινόταν αν η Ερμιόνη τελικά παντρευόταν τον Χάρι;

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι θα γινόταν αν η Ερμιόνη παντρευόταν τον Χάρι αντί τον Ρον; Μάλιστα η ίδια η συγγραφέας είχε παραδεχτεί σε συνέντευξη της πως είχε κάνει λάθος στην απόφαση της η Ερμιόνη να παντρευτεί τον Ρον και όχι τον Χάρι. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως δημιούργησε αυτό το ζευγάρι για προσωπικούς λόγους και όχι επειδή όντως της ταίριαζαν αυτοί οι δύο χαρακτήρες μαζί. Ωστόσο ευτυχώς κατά την γνώμη μου πήρε την σωστή απόφαση και η Ερμιόνη παντρεύτηκε τον Ρον και η Τζίνι τον Χάρι. Αλλά σκεφτείτε πόσα θα είχαν αλλάξει στην εξέλιξη της ιστορίας αν γινόταν το αντίθετο…

original

Αρχικά η Ερμιόνη θα είχε πείσει τον Χάρι και συνεπώς και τον Ρον να τελειώσουν τις σπουδές τους στο Χόγκουαρτς ώστε να περάσουν και επιτέλους μια ήρεμη χρονιά χωρίς να ανησυχούν για τον Βόλντεμορτ. Επιπλέον η καριέρα της Ερμιόνης μετά την αποφοίτηση από το Χόγκουαρτς ίσως να μην ήταν η ίδια και να επισκιαζόταν στο πλαίσιο των θέσεων που θα λάμβανε στο Υπουργείο Μαγείας εξαιτίας της τεράστιας φήμης του Χάρι ο οποίος επίσης δούλευε εκεί ως Χρυσούχος. Επίσης, ανάμεσα στο ζευγάρι ενδεχομένως να προέκυπταν επαγγελματικές διαφωνίες ή ακόμα και να ανέπτυσσαν ανταγωνιστικές συμπεριφορές, αφού θα δούλευαν σε παρόμοιες θέσεις. Από την άλλη βέβαια, πάντα υπήρχε σεβασμός και αλληλοεκτίμηση ανάμεσά τους και ο ένας θεωρούσε τον άλλο ισότιμό του, οπότε ίσως και να μην υπήρχαν τέτοια προβλήματα.

1

Όσον αφορά τον Ρον και την Τζίνι, ο Ρον πιθανότατα να κατέληγε με μια συμμαθήτρια του που δεν θα είχαμε ακούσει ποτέ ξανά αλλά θα αργούσε να παντρευτεί επειδή κατά βάθος ήταν πάντα ερωτευμένος με την Ερμιόνη. Ως συνέπεια θα άκουγε όλη την ώρα την γκρίνια της Μόλι για το πότε θα δει εγγονάκια από αυτόν. Ακόμη πιθανό είναι να έκανε και ένα μακρινό ταξίδι για λίγο καιρό μόνος του. Από την άλλη πλευρά η Τζίνι ίσως ένιωθε στην αρχή προδομένη αφού η καλύτερη της φίλη τα έφτιαξε με τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της αλλά στο τέλος σίγουρα θα συνέχιζε την ζωή της στο πλευρό κάποιου άλλου χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα ήταν και ευτυχισμένη. Κλείνοντας δεν θα υπήρχαν ποτέ ο Τζέιμς-Σείριος Πότερ, ο Άλμπους-Σέβερους Πότερ, η Λίλι-Λούνα Πότερ, ο Χιούγκο Γουέσλι και η Ρόουζ Γουέσλι καθώς και δεν θα υπήρχε το «Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί»

Τέλος μην ξεχάσετε να γράψετε κάτω στα σχόλια αν προτιμάτε Harmione ή Romione!

Which Harry Potter character are you based on Marvel preferences?

Εάν είστε φαν της Μάρβελ αλλά και του Χάρι Πότερ κάντε αυτό το κουίζ για να ανακαλύψετε ποιος χαρακτήρας του Χάρι Πότερ είστε με βάση τις μαρβελίστικες προτιμήσεις σας!

http://take.quiz-maker.com/QMM9IP725

Για να ανοίξετε τον σύνδεσμο…

  1. Κάντε δεξί κλικ στον σύνδεσμο και πατήστε αντιγραφή
  2. Ανοίξτε έναν browser windows π.χ. chrom, mozilla
  3. Πατήστε πάνω στο πλαίσιο αναζήτησης και κάντε δεξί κλικ και επικόλληση
  4.  Τέλος πατήστε enter

3 13

Happy Birthday Remus Lupin!

Σήμερα έχει γενέθλια ένας από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες και ο αγαπημένος μου καθηγητής στο Χόγκουαρτς έστω και για μια χρονιά μόνο, ο Ρέμους Λούπιν. Ο Ρέμους ή αλλιώς Φεγγαρογητεμένος δέχθηκε επίθεση από τον λυκάνθρωπο Γκρέιμπακ όταν ακόμα ήταν παιδί και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει λυκάνθρωπος. Όταν πήγε στο Χόγκουαρτς σε ηλικία 11 ετών ταξινομήθηκε στον κοιτώνα του Γκρίφιντορ και έγινε κολλητός φίλος με τον Τζέιμς, τον Σείριο και τον Πίτερ. Επίσης όταν είχε πανσέληνο και μεταμορφωνόταν σε λυκάνθρωπο πήγαινε στην καλύβα που ουρλιάζει και περίμενε εκεί μέχρι να ξαναγίνει ο εαυτός του. Ως υπόδειξη της φιλίας τους οι τρεις φίλοι του Ρέμους βρήκαν τρόπο να μεταμορφώνονται και εκείνοι σε ζώα ώστε να συντροφεύουν τον φίλο τους στα μοναχικά βράδια με πανσέληνο. Μετά το Χόγκουαρτς, ο Ρέμους και οι φίλοι του εντάχθηκαν στο αρχικό Τάγμα του Φοίνικα και πολέμησαν στον Πρώτο Πόλεμο των Μάγων . Ωστόσο, ο Πέτιγκρου πρόδωσε τον Τζέιμς και τη Λίλι Πότερ στον Λόρδο Βόλντεμορτ μια εβδομάδα αφότου έγινε ο Μυστικός Φύλακας του ζευγαριου. Έτσι ο Ρέμους είχε χάσει όλους τους στενότερους φίλους του με διάφορους τρόπους μέχρι το τέλος του Πρώτου Πολέμου των Μάγων. Η απώλεια των φίλων του τον κατέστρεψε, αν και αυτός και ο Σείριος Μπλακ αναζωπύρωσαν αργότερα τη φιλία τους. Επίσης ο Ρέμους έγινε καθηγητής Άμυνας Εναντίον των Σκοτεινών Τεχνών στο  Χόγκουαρτς στο τρίτο έτος του Χάρι και ήταν και αυτός που έμαθε στον Χάρι να εφαρμόζει το ξόρκι του Προστάτη. Ωστόσο αφότου έμαθαν όλοι πως είναι λυκάνθρωπος χάρης τον Σνείπ παραιτήθηκε. Δύο χρόνια αργότερα συμμετείχε και στο δεύτερο τάγμα του Φοίνικα όπου εκεί γνώρισε την μελλοντική του γυναίκα, Τονκς, με την οποία απέκτησε έναν γιο τον Τέντι. Δυστυχώς όμως στην μάχη του Χόγκυαρτς σκοτώθηκε και εκείνος και η Τονκς. Πιο συγκεκριμένα ο Ρέμους δολοφονήθηκε από τον Ντολόχοβ αλλά εκδίκηση για τον θάνατο του πήρε ο Φίλιους Φλίτγουικ. Όσον αφορά τον γιο του, εκείνος μεγάλωσε με την γιαγιά του, Ανδρομέδα Τονκς και τον Χάρι Πότερ αφού έχασε και τους δύο γονείς του στην μάχη.

7a6d1dd07da3858ecbb5edb461c1692c

Happy Birthday Sybill Trelawney!

Σήμερα έχει γενέθλια η καθηγήτρια μαντικής, Σύβιλλα Τρελόνι! Η πολύ αγαπημένη μας καθηγήτρια είναι ημίαιμη μάγισσα και είναι δισέγγονη της διάσημης μάντισσας, Κασσάνδρας Τρελόνι. Επίσης όταν έγινε 11 χρονών όπως όλα τα παιδιά μάγων πήγε και αυτή σε σχολή μαγείας και πιο συγκεκριμένα στο Χόγκουαρτς όπου εκεί κατατάχθηκε στον κοιτώνα του Ράβενκλοου. Παρόλο που για την παιδική της ηλικία δεν ξέρουμε πολλά πράγματα  αρκετές είναι οι πληροφορίες για όταν μεγάλωσε. Η Τρελόνι είναι αυτή η οποία έκανε την προφητεία σχετικά με τον Βόλντεμορτ και τον Χάρι κατά την διάρκεια συνέντευξης της για δουλεία με τον Άλμπους Ντάμπλντορ. Επιπλέον μια ακόμη στιγμή όπου είπε μια σωστή προφητεία ήταν τότε όπου προέβλεψε με ακρίβεια τη διαφυγή του Πέτιγκρου και την επιστροφή του Λόρδου Βόλντεμορτ.           Τελικά μετά από αρκετά χρόνια από την αποκάλυψη της προφητείας σχετικά με τον Βόλντεμορτ και τον Χάρι, η Τρελόνι έγινε καθηγήτρια μαντικής στο Χόγκουαρτς κατά την διάρκεια του τρίτου έτους του Χάρι στην σχολή. Ωστόσο δεν ήταν και από τις αγαπημένες καθηγήτριες των παιδιών καθώς κάθε τόσο και λιγάκι προφήτευε τον θάνατο τους. Έτσι όπως πολύ καλά θυμόμαστε η Ερμιόνη την μισούσε ενώ από την άλλη πλευρά η Παρβάτι και η Λάβεντερ την λάτρευαν. Ακόμη στο πέμπτο έτος του Χάρι η Τρελόνι στεναχωρήθηκε πολύ αφού η Άμπριτζ παραλίγο την απολύσει κάτι που δεν κατάφερε όμως χάρης την επέμβαση του Ντάμπλντορ. Τέλος στην μάχη του Χόγκουαρτς πολέμησε και αυτή και μάλιστα στεναχωρήθηκε πολύ με τον θάνατο της Λάβεντερ η οποία ήταν μια από τις αγαπημένες της μαθήτριες. Μετά από όλα αυτά η Τρελόνι συνέχισε να διδάσκει στο Χόγκουαρτς και να προβλέπει τους θανάτους των μαθητών της.

sybill trelawney

Happy Birthday Ron Weasley!

Σαν σήμερα έχει γενέθλια ο Ρον Γουέσλι, ένας από τους Golden Trio καθώς και μέλος της οικογένειας Weasley.  Ο Ρον είναι ο μικρότερος γιος της οικογένειας και για αυτό συχνά ένιωθε παραμελημένος. Όταν έγινε 11 χρονών πήγε στην σχολή Χόγκουαρτς και ταξινομήθηκε στον κοιτώνα του Γκρίφιντορ. Εκεί έγινε κολλητός φίλος με τον Χάρι και την Ερμιόνη την οποία στην αρχή μισούσε, μετά αγαπούσε σαν φίλη, μετά τσακωνόντουσαν και τελικά κατέληξαν παντρεμένοι. Με αυτό το απίστευτο παρεάκι ο Ρον έζησε πολλές περιπέτειες από τις οποίες μάθαμε πως είναι καλός στο σκάκι των μάγων, φοβάται τις αράχνες, αγαπάει τον ποντικό του αν και δεν είναι ποντικός, δεν ξέρει να χορεύει, δεν έχει καλές σχέσεις με τα μυαλά και γενικά ούτε και με τα κορίτσια. Επίσης κατά την διάρκεια φοίτησης του στην σχολή βοήθησε στον σχηματισμό του Στρατού του Ντάμπλντορ, πολέμησε σε αρκετές μάχες με κυριότερη την μάχη του Χόγκουαρτς όπου εκεί έχασε και τον αδελφό του, τον Φρεντ. Επιπλέον ποτέ δεν έκανε το έβδομο έτος του στο Χόγκουαρτς καθώς πήγε μαζί με τον Χάρι και την Ερμιόνη να βρουν τους Πεμπτουσιωτές και μετά όταν τελείωσαν όλα αυτά και συνεπώς και οι δικαιολογίες σκέφτηκε γιατί να κουραστώ με σπουδές και αυτά δεν κάθομαι καλύτερα να γίνω Χρυσοούχος. Και έτσι έγινε. Ωστόσο μετά από 2 χρόνια ως Χρυσοούχος πήγε να εργαστεί στο μαγαζί του Φρεντ και του Τζωρτζ για να βοηθήσει τον Τζωρτζ. Τέλος παντρεύτηκε την Ερμιόνη, έκαναν μαζί δύο παιδιά, την Ρόουζ και τον Χιούγκο και έγινε νονός του Τζέιμς- Σείριου Πότερ.

753772f9509dba07e50a3622038036e5

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων