Τα δυσκολότερα Χάρι Πότερ διλήμματα part 2!

Εάν σας φάνηκε εύκολο το πρώτο μέρος τότε πρέπει να δοκιμάσετε το δεύτερο με 10 φορές δυσκολότερα διλήμματα!
Καλή διασκέδαση!
Υ.Π. Εύχομαι να σας δυσκολέψουν πολύ!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdcUQV3sgm8nOJ8bgK8H-B7A89XqwNO6ea8SA3i2BDvXZJxhw/viewform?usp=sf_link
  • Για να ανοίξετε τον σύνδεσμο…
  1. Κάντε δεξί κλικ στον σύνδεσμο και πατήστε αντιγραφή
  2. Ανοίξτε έναν browser windows π.χ. chrom, mozilla
  3. Πατήστε πάνω στο πλαίσιο αναζήτησης και κάντε δεξί κλικ και επικόλληση
  4.  Τέλος πατήστε enter

Οι πιο γνωστές ομάδες Κουίντιτς στην Βρετανία και στην Ιρλανδία!

Σαΐτες του Άπλμπι:  Η ομάδα ιδρύθηκε το 1612 στη βόρεια Αγγλία. Οι μανδύες τους έχουν ανοιχτογάλανο χρώμα με ένα κεντημένο ασημένιο βέλος. Η συνήθεια των οπαδών του Άλμπι είναι να πετούν σαΐτες στον αέρα με τα μαγικά τους ραβδιά κάθε φορά που οι κυνηγοί τους βάζουν γκολ.

Νυχτερίδες του Δυσώδους Κάστρου: Ίσως και η πιο διάσημη ομάδα Κουίντιτς της Βόρειας Ιρλανδίας η οποία έχει κερδίσει 27 φορές το κύπελλο. Οι νυχτερίδες φορούν μαύρους μανδύες με μια κόκκινη νυχτερίδα στο στήθος.

Καταπέλτες του Κερφίλι: Η ομάδα αυτή κατάγεται από την Ουαλία, είναι μια από τις παλαιότερες μιας και ιδρύθηκε το1402. Οι παίχτες της φορούν μανδύες με κάθετες ρίγες δύο χρωμάτων, απαλό πράσινο και βαθύ μπλε. Η πλούσια ιστορία της διαθέτει 18 νίκες στο Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Τσάντλει Κάνονς:  Παρόλο που αυτή η ομάδα είχε κερδίσει 21 κύπελλα η τελευταία φορά που νίκησαν ήταν το 1892 και για αυτό το ρητό της ομάδας είναι ‘Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία’. Οι Τσάντλει Κάνονς φορούν λαμπερούς πορτοκαλί μανδύες με κεντημένο σήμα μια σφαίρα κανονιού και τα αρχικά της ομάδας σε μαύρο χρώμα.

Σαΐνια του Φαλμουθ: Τα σαΐνια φορούν δίχρωμους μανδύες μολυβί με άσπρο, με το κεφάλι ενός γερακιού στο στήθος. Η ομάδα είναι γνωστή για το σκληρό της παιχνίδι κάτι που το επιβεβαιώνει και το ρητό τους: Θα νικήσουμε, αλλά και αν δεν νικήσουμε, θα σπάσουμε κεφάλια.

Αγιοκέφαλες Άρπυιες: Πρόκειται για την  δεύτερη παλαιότερη ουαλική ομάδα, που ιδρύθηκε το 1203 και αποτελείται μόνο από μάγισσες. Οι μανδύες τους είναι βαθυπράσινοι με ένα χρυσαφένιο γαμψό νύχι στο στήθος.

Γεράκια του Κέρμαν: Ιρλανδική ομάδα, η οποία ιδρύθηκε το 1291 και είναι δημοφιλής σε όλο τον κόσμο για τους νάνους-μασκότ με τα κεφάτα χορευτικά τους, αλλά και για την καταπληκτική άρπα που παίζουν οι οπαδοί της. Οι παίκτες φορούν μανδύα σμαραγδένιο- πράσινο, με κεντημένα αρχικά.

Καρακάξες του Μοντρόουζ: Η κορυφαία ομάδα της Βρετανική και Ιρλανδικής Ομοσπονδίας η οποία έχει κερδίσει 32 φορές το κύπελλο πρωταθλητριών ενώ τις δύο φορές έχει στεφθεί και Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Οι καρακάξες φορούν μανδύες ασπρόμαυρους, με μια καρακάξα στο στήθος και άλλη μία στην πλάτη.

Καμάρια του Πόρτρι: Η ομάδα αυτή προέρχεται από το νησί Σκάι όπου και ιδρύθηκε το 1292. Οι μανδύες τους είναι σκούρο μοβ, με ένα χρυσό άστρο στο στήθος. Η πιο διάσημη κυνηγός τους, η Κατριόνα ΜακΚόρμακ, διατέλεσε δύο φορές αρχηγός της ομάδας και την οδήγησε σε δύο νίκες στο κύπελλο πρωταθλητριών.

Ενωμένα Τέλματα: Τα Ενωμένα Τέλματα είναι η παλαιότερη ομάδα της Ομοσπονδίας που ιδρύθηκε το 1163. Έχουν πάρει το Κύπελλο Πρωταθλητριών 22 φορές ενώ 2 φορές έχουν στεφθεί Πρωταθλητές Ευρώπης. Το χρώμα της ομάδας είναι το ναυτικό μπλε, με έμβλημα δύο σταυρωτά χρυσαφένια βούρλα.

Οι θύελλες του Τάτσιλ: Η ομάδα φοράει ανοιχτογάλανους μανδύες, με σκούρα μπλε αρχικά κεντημένα στο στήθος και στην πλάτη. Ιδρύθηκε το 1520 αλλά έφτασε στο αποκορύφωμα της δόξας της στις αρχές του 20ου αιώνα, όταν με αρχηγό τον ανιχνευτή Ρόντερικ Πλάμπτον κέρδισε το κύπελλο πρωταθλητριών πέντε φορές στην σειρά, κατόρθωμα που αποτελεί ρεκόρ για την Βρετανία και την Ιρλανδία.

Οι περιπατητές του Γουίνγκταουν: Το 1422, τα εφτά παιδιά του χασάπη μάγου Ουόλτερ Πάρκι σχημάτισαν αυτή την ομάδα η οποία σπάνια έχανε αγώνα. Εάν και πολλοί λένε πως οι περιπατητές κέρδιζαν λόγω του φόβου που έσπερναν κρατώντας τους μπαλτάδες, η ομάδα ήταν αρκετά καλή. Οι μανδύες των περιπατητών είναι κατακόκκινοι σαν αίμα, με έναν ασημένιο μπαλτά κεντημένο στο στήθος.

Σφήκες του Γουίμπουρν:  Οι σφήκες φυσικά φορούν μανδύες με οριζόντιες ρίγες και μια σφήκα κεντημένη στο στήθος. Από το 1312 που ιδρύθηκαν, έχουν κερδίσει 18 φορές το Κύπελλο Πρωταθλητριών. Οι οπαδοί της ομάδας γνωστοί και ως Κεντριά ζουζουνίζουν ομαδικώς για να αποσπάσουν την προσοχή του αντίπαλου κυνηγού όταν τιμωρούνται με πέναλτι.

Top 15 Harry Potter Quotes

  1. “I hope you’re pleased with yourselves. We could all have been killed — or worse, expelled. Now if you don’t mind, I’m going to bed.” ― Hermione Granger
  2. “It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends.” ― Albus Dumbledore
  3. “Yer a wizard Harry.” ― Rubeus Hagrid
  4. ”Books and cleverness! There are more important things! Friendship and brevery”- Hermione Grange
  5. “It is our choices, Harry, that show what we truly are, far more than our abilities.” — Albus Dumbledore
  6. “Dobby is free.” — Dobby
  7. ”But you know, happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” ― Albus Dumbledore
  8. “It matters not what someone is born, but what they grow to be.” ― Albus Dumbledor
  9. “Just because you have the emotional range of a teaspoon doesn’t mean we all have.” ― Hermione Granger
  10. “We’ve all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on. That’s who we really are.” ― Sirius Black
  11. “Things we lose have a way of coming back to us in the end, if not always in the way we expect.” ― Luna Lovegood.
  12. “It is the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more.” — Albus Dumbledore
  13. ”After all this time?’ ‘Always,’ said Snape.”
  14. “Not my daughter, you b*tch!” ― Molly Weasley
  15. “I’ve always wanted to use that spell.” ― Minerva McGonagall

Τα πιο δύσκολα Χάρι Πότερ διλήμματα part 1!

Πόσες φορές μας έχουν ρωτήσεις ποιον χαρακτήρα προτιμάμε ή ποιον θα προτιμούσαμε να σώσουμε και εμείς απλά απαντάμε όλους; Σε αυτό το ερωτηματολόγιο υπάρχει μόνο μία επιλογή.  Νομίζετε πως είναι εύκολο; Πηγαίνετε και δοκιμάστε το. Σίγουρα σε πάνω από τρεις ερωτήσεις θα βρεθείτε σε μεγάλο δίλημμα.

Καλή διασκέδαση!!!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJJw3LZqpdSZmH3zoncY20hWFY-AqryUibuvJSUQJtM-Sc5Q/viewform?usp=sf_link

  • Για να ανοίξετε τον σύνδεσμο…
  1. Κάντε δεξί κλικ στον σύνδεσμο και πατήστε αντιγραφή
  2. Ανοίξτε έναν browser windows π.χ. chrom, mozilla
  3. Πατήστε πάνω στο πλαίσιο αναζήτησης και κάντε δεξί κλικ και επικόλληση
  4.  Τέλος πατήστε enter

 

 

Durmstrang Institute

Γενικές πληροφορίες:

Το Durmstrang είναι μία από τις μεγαλύτερες σχολές μαγείας η οποία είναι περισσότερο γνωστή για την στροφή της στις Σκοτεινές Τέχνες. Από τις ζεστές στολές τους καταλαβαίνουμε πως η σχολή βρίσκεται βόρεια και πιο συγκεκριμένα κοντά στην Βουλγαρία. Επίσης το Durmstrang δέχεται μαθητές από όλον τον κόσμο εκτός από αυτούς που είναιι γεννημένοι από μαγκλ. Αυτό το γεγονός καθώς και το ότι έδειχνε ιδιαίτερη έμφαση στις Σκοτεινές Τέχνες δεν την κάνει και τόσο αγαπητή σχολή.

Οικόσημο:

Το κάστρο της σχολής:

Το κάστρο τους δεν είναι  τόσο μεγάλο όσο του Χόγκουαρτς και αποτελούταν από τέσσερεις ορόφους . Ακόμη η σχολή περιβάλλεται από βουνά και λίμνες οι οποίες τον χειμώνα είναι εντελώς παγωμένες. Επιπλέον ανάβουν και κάποιες μαγικές φωτιές σε ειδικές περιστάσεις όπως γιορτές. Γενικά δεν γνωρίζουμε και πολλά για το πως είναι το κάστρο τους ούτε για το που ακριβώς βρίσκεται μιας και οι Durmstrang προσπαθούσαν να κρατήσουν την τοποθεσία τους μυστική.

Στολή:

Οι μαθητές στο σχολείο φοράνε γούνινους μανδύες, καπέλα γούνας και κόκκινους μανδύες.

Γκέλερτ Γκρίντεβαλντ: ο καλύτερος μαθητής της σχολής:

Στη δεκαετία του 1880 ή του 1890, ο Γκέλερτ Γκρίντεβαλντ έγινε δεκτός στο Durmstrang Institute. Αν και το σχολείο ήταν προσανατολισμένο προς τις Σκοτεινές Τέχνες , τα πειράματα του Grindelwald στη σκοτεινή μαγεία θεωρήθηκαν πολύ επικίνδυνα για τους μαθητές. Μετά από ένα  χρονικό διάστημα, το Durmstrang δεν μπορούσε πλέον να αγνοήσει τις επικίνδυνες μελέτες του Grindelwald και τον απέβαλλε. Πριν αποβληθεί χάραξε σε έναν τοίχο το σήμα του, το σήμα των Κλήρων του Θανάτου. Ο Γκρίντεβαλντ θεωρείται ο καλύτερος μαθητής της σχολής όλων αυτών των χρόνων παρά τα επικίνδυνα μάγια που έκανε.

Γνωστοί μαθητές που πέρασαν από την σχολή:

  • Βίκτωρ Κραμ
  • Ίγκορ Καρκάροφ
  • Γκέλερτ Γκρίντεβαλντ
  • Και παραλίγο να ήταν και ο Ντράκο Μαλφόι γιατί ο πατέρας του ήθελε να τον στείλει εκεί όμως δυστυχώς η μητέρα του τους έπεισε να πάει στο Χόγκουαρτς και ποιος την πλήρωσε;…. Ο Χάρι!

Happy Birthday Pomona Sprout!

Σήμερα γιορτάζει η γνωστή σε όλους μας καθηγήτρια Βοτανολογίας και υπεύθυνη του κοιτώνα Χάφλπαφλ, Πομόνα Σπράουτ.  Χάρη σε αυτήν στο δεύτερο έτος του Χάρι Πότερ οι  μαθητές που είχαν μαρμαρώσει από τον Βασιλίσκο ξαναέγιναν κανονικοί αφού η καθηγήτρια κατάφερε να φτιάξει ένα αντίδοτο χρησιμοποιώντας μανδαγόρες… Ξέρετε αυτά τα γλυκούλικα μωράκια που δεν κάνουν καθόλου θόρυβο (#not). Επίσης χάρη σε αυτήν το Χόγκουαρτς έμεινε ανοιχτό μετά την μάχη στον πύργο της Αστρονομίας καθώς ήταν η μόνη από τους καθηγητές που ήταν 100% σίγουρη πως έπρεπε να παραμείνουν ανοιχτά μιας και το ίδιο θα ήθελε ο Νταμπλντορ. Γενικά δεν γνωρίζουμε και πολλά για την ζωή της αφού δεν είναι και από τους κύριους χαρακτήρες όμως έκανε αρκετά σπουδαία πράγματα. Φανταστείτε να μην είχε ανακαλύψει το αντίδοτο του Βασιλίσκου και η Ερμιόνη να είχε μείνει μαρμαρωμένη για τα επόμενα 5 (ή 6 με το καταραμένο παιδί) βιβλία. Τέλος πολέμησε στην μάχη του Χόγκουαρτς μαζί με μια ομάδα μαθητών της και κατάφερε να επιζήσει. Πάντως δεν έμεινε για πολλά ακόμα χρόνια στην Σχολή έπειτα από την ήττα του Βόλντεμορτ κάτι που το γνωρίζουμε αφού ο Νέβιλ Λόνγκμπότομ έγινε ο νέος καθηγητής Βοτανολογίας στο Χόγκουαρτς για Μαγεία και Ξόρκια.

Beauxbatons Academy of Magic

Γενικές πληροφορίες: 

Η Ακαδημία Beauxbatons  είναι η γαλλική σχολή μάγων , που βρίσκεται στα βουνά των Πυρηναίων της νότιας Γαλλίας. Το σχολείο πήρε πολλούς από τους  μαθητές του από τη Γαλλία, καθώς και μεγάλους αριθμούς από την Ισπανία, την Πορτογαλία , τις Κάτω Χώρες, το Λουξεμβούργο και το Βέλγιο . Είναι άγνωστο εάν επιτρέπονται μαθητές από άλλες χώρες. 

Το οικόσημο τους:

Το οικόσημο του σχολείου αποτελείται από δύο χρυσές ράβδους που διασταυρώνονται το ένα πάνω στο άλλο, το καθένα πυροβολεί τρία αστέρια.

Το κάστρο της σχολής:

Το κάστρο του Beauxbatons ήταν ένας όμορφος πύργος περιτριγυρισμένος από μαγευτικούς κήπους και σιντριβάνια που δημιουργήθηκαν μαγικά από τα γύρω βουνά και στεκόταν για πάνω από επτακόσια χρόνια. Η αίθουσα φαγητού ήταν διακοσμημένη με υπέροχα, λαμπερά γλυπτά πάγου τις γιορτές και κυρίως τα Χριστούγεννα. Επίσης υπάρχει ένα πολύ όμορφο σιντριβάνι στη μέση του πάρκου του σχολείου το οποίο θεωρείται πως έχει θεραπευτικές δυνάμεις.

Στολή:

Οι μαθητές του Beauxbatons φορούσαν απαλές μπλε ρόμπες από λεπτό μετάξι. Όπως θυμόμαστε και από την Φλερ Ντελακούρ στην τέταρτη ταινία οι στολές τους ήταν αρκετά εντυπωσιακές!

Γνωστοί μάγοι και μάγισσες που πέρασαν από την σχολή:

  • Νίκολας Φλαμέλ
  • Φλερ Ντελακούρ
  • Γκαμπριέλ Ντελακούρ
  • Μαντάμ Μαξίμ

Η ιστορία των τριών αδελφών (Οι κλήροι του θανάτου)

”  Μια φορά και ένα καιρό ήταν τρεις αδελφοί που ταξίδευαν μόνοι, σε ένα φιδογυριστό δρόμο στο λυκόφως. Κάποτε οι αδελφοί έφτασαν σε ένα βαθύ ποτάμι, που δεν μπορούσαν να το διασχίσουν με τα πόδια κι ήταν πολύ επικίνδυνο για να κολυμπήσουν. Όμως οι τρεις αδελφοί κατείχαν τις μαγικές τέχνες και έτσι κούνησαν τα ραβδιά τους κι εμφανίστηκε μια γέφυρα πάνω από τα επικίνδυνα νερά. Είχαν φτάσει στα μισά της γέφυρας, όταν ένας κουκουλοφόρος τους έκλεισε το δρόμο.   Κι ο Θάνατος τους μίλησε. Ήταν θυμωμένος που έχασε τρία νέα θύματα, γιατί οι ταξιδιώτες πνίγονταν συνήθως στο ποτάμι. Μα ο Θάνατος ήταν παμπόνηρος. Έκανε ότι δήθεν συγχαίρει τους τρεις αδελφούς για τα μάγια τους και είπε ότι είχαν κερδίσει ένα έπαθλο ο καθένας για την εξυπνάδα τους να του ξεφύγουν.  Έτσι, ο μεγαλύτερος αδελφός, που ήταν εριστικός τύπος, ζήτησε το δυνατότερο ραβδί όλου του κόσμου: ένα ραβδί που θα νικούσε πάντα στις μονομαχίες, ένα ραβδί άξιο του μάγου που νίκησε τον Θάνατο! Κι ο Θάνατος πήγε σε μία κουφοξυλιά στην όχθη του ποταμού, έκοψε ένα ένα κλαδί, έφτιαξε ένα ραβδί και το έδωσε στο μεγαλύτερο αδελφό.  Κατόπιν, ο δεύτερος αδελφός, που ήταν αλαζονικός, θέλησε να εξευτελίσει ακόμη περισσότερο τον Θάνατο και ζήτησε την δύναμη να ανασταίνει τους νεκρούς. Τότε ο Θάνατος πήρε μια πέτρα από την όχθη και την έδωσε στον δεύτερο αδελφό, και του είπε ότι η πέτρα αυτή είχε τη δύναμη να φέρνει πίσω τους νεκρούς.  Και ύστερα, ο Θάνατος ρώτησε τον τρίτο και μικρότερο αδελφό τι δώρο ήθελε. Ο μικρότερος αδελφός ήταν ο πιο ταπεινός και μυαλωμένος από τους τρεις και δεν εμπιστευόταν τον Θάνατο. Ζήτησε, λοιπόν, κάτι που τα του έδινε τη δυνατότητα να φύγει απ’ αυτό το μέρος χωρίς να τον ακολουθήσει ο Θάνατος. Κι ο Θάνατος του έδωσε, με τη μεγαλύτερη απροθυμία, το δικό του αόρατο μανδύα.   Κατόπιν, ο Θάνατος παραμέρισε κι άφησε τους τρεις αδελφούς να συνεχίσουν το δρόμο τους, όπως κι έκαναν, συζητώντας εντυπωσιασμένοι την περιπέτειά τους και θαυμάζοντας τα δώρα του Θανάτου.  Κάποια στιγμή, οι τρεις αδελφοί χώρισαν για να κατευθυνθεί ο καθένας στο δικό του προορισμό. Ο πρώτος αδελφός ταξίδεψε πάνω από μια βδομάδα και έφτασε σε ένα μακρινό χωριό, όπου αναζήτησε έναν άλλο μάγο, με τον οποίο είχε προηγούμενα. Φυσικά, έχοντας για όπλο το ραβδί από κουφοξυλιά, δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει στη μονομαχία που ακολούθησε. Αφήνοντας τον εχθρό του να κείτεται νεκρός, ο μεγαλύτερος αδελφός πήγε σε ένα πανδοχείο όπου άρχισε να καυχιέται για το πανίσχυρο ραβδί που πήρε από τον ίδιο το θάνατο και τον έκανε ανίκητο.   Την ίδια εκείνη νύχτα, ένας άλλος μάγος πήγε στο κρεβάτι όπου κοιμόταν μεθυσμένος ο μεγαλύτερος αδελφός. Ο κλέφτης πήρε το ραβδί και για καλό και για κακό έκοψε το λαιμό του μεγάλου αδελφού. Κι έτσι ο θάνατος πήρε τον πρώτο αδελφό.  Στο μεταξύ ο δεύτερος αδελφός επέστρεψε στο σπίτι του όπου έμενε μόνος. Εκεί, έβγαλε την πέτρα που είχε τη δύναμη να ανασταίνει νεκρούς και τη γύρισε τρεις φορές στο χέρι του. Προς μεγάλη έκπληξη και ενθουσιασμό του, εμφανίστηκε ευθύς μπροστά του η κοπέλα που ήλπιζε να παντρευτεί, πριν από τον πρόωρο θάνατο της.  Ήταν όμως ψυχρή και θλιμμένη, σαν να τη χώριζε από εκείνον ένα αόρατο πέπλο. Παρά την επιστροφή της στον κόσμο των ζωντανών ήταν κενό σώμα εκεί και υπέφερε. Τέλος, ο δεύτερος αδελφός, τρελαμένος από τον απελπισμένο ερωτά του, αυτοκτόνησε για να σμίξει στα  αλήθεια μαζί της. Κι έτσι ο Θάνατος πήρε και το δεύτερο αδελφό.  Ωστόσο, αν και ο Θάνατος έψαχνε πάρα πολλά χρόνια για τον τρίτο αδελφό, δεν κατάφερε να τον βρει. Μόνο όταν ο τρίτος αδελφός έφτασε σε βαθιά γεράματα, έβγαλε τον αόρατο μανδύα και τον έδωσε στο γιο του. Και ύστερα υποδέχτηκε τον Θάνατο σαν παλιό φίλο και τον ακολούθησε μετά χαράς, κι έφυγαν απ’ αυτή τη ζωή σαν ίσοι.”

Slytherin Quiz!

Φιλόδοξοι, έξυπνοι, πονηροί και ισχυροί ηγέτες; Μήπως είστε όλα αυτά; Εάν ναι πρέπει να ανήκετε στον κοιτώνα του Σλίθεριν μαζί με πολλούς σπουδαίους μάγους. Και μην νομίζεται πως μόνο οι κακοί πάνε εκεί γιατί τότε κάνετε μεγάλο λάθος! Θυμηθείτε και τον Σέβερους Σνέιπ…Always…. Δοκιμάστε αυτό το κουίζ για το Σλίθεριν και δείτε εάν γνωρίζετε αρκετά πράγματα για τον κοιτώνα που ανήκετε.

https://docs.google.com/forms/d/1rxtnAyIkPYgVrnUksotODeOZWwoZQCn4x7IEOW_J_CM/edit

  • Για να ανοίξετε τον σύνδεσμο…
  1. Κάντε δεξί κλικ στον σύνδεσμο και πατήστε αντιγραφή
  2. Ανοίξτε έναν browser windows π.χ. chrom, mozilla
  3. Πατήστε πάνω στο πλαίσιο αναζήτησης και κάντε δεξί κλικ και επικόλληση
  4.  Τέλος πατήστε enter

Happy Birthday Victoire Weasley!

Η Βικτουάρ Γουέσλι γεννήθηκε στις 2 Μαΐου στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και ήταν η μεγαλύτερη κόρη του Μπιλ και της Φλερ. Επίσης είχε δύο μικρότερα αδέλφια την Ντομινίκ και τον Λούις. Το όνομα της, της δόθηκε λόγω της επετείου της ήττας του Βόλντεμορτ στην μάχη του Χόγκουαρτς στις 2 Μαΐου του 1998. Έτσι ονομάστηκε Βικτουάρ από την γαλλική λέξη που σημαίνει νίκη. Ακόμη είχε σχέση με τον Τέντι Λούπιν ήδη από το 2014 αφού στον τελικό κουίντιτς οι δυο τους δεν παρακολουθούσα τον αγώνα αλλά μιλούσαν. Τέλος την 1η Σεπτεμβρίου του 2017 ο Τέντι την συνόδευσε στην Πλατφόρμα 9 ¾ όπου ο Τζέιμς Πότερ τους είδε να φιλιούνται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων