Φεβ 16

Καλώς ήλθατε στο σχολείο μας!

Ο ιστοχώρος μας…

Μαρ 01

Εγγραφές Α΄ τάξης 2021-2022

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές στην Α΄ τάξη, για το σχολικό έτος 2021-2022, θα γίνουν από 1 Μαρτίου έως 20 Μαρτίου 2021. Στην Α΄ τάξη θα εγγραφούν φέτος τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2015.

Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά από 9:00 έως 11:00 το πρωί, ΜΟΝΟ κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο του σχολείου 2310 774467.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

1) Αίτηση-υπεύθυνη δήλωση εγγραφής (υπάρχει στο σχολείο).

2) Αποδεικτικό Στοιχείο Κατοικίας. (ΔΕΗ ή ΟΤΕ, Συμβόλαιο αγοράς Κατοικίας ή Ενοικίασης στο όνομα του Γονέα ή Κηδεμόνα. Λογαριασμοί Κινητών τηλεφώνων δεν αποδεικνύουν την κατοικία).

3) Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του παιδιού, στο οποίο να φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια μέχρι την ημερομηνία εγγραφής.

4) Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ). Συμπληρώνεται από ιατρούς των Κέντρων Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία κλπ. (θα σας δοθεί στο σχολείο).

5) Βεβαίωση Παρακολούθησης Νηπίου από το Νηπιαγωγείο (αυτό θα κατατεθεί ως δικαιολογητικό μετά τις 15 Ιουνίου). Μέχρι την ημερομηνία έκδοσης της Βεβαίωσης Παρακολούθησης από το Νηπιαγωγείο θα προσκομιστεί από το γονέα Βεβαίωση Φοίτησης η οποία εκδίδεται από το Νηπιαγωγείο.

Κατά την επίσκεψη σας στο σχολείο παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από το Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Πίνακας με τα όρια των Δημοτικών ΣχολείωνΛήψη αρχείου

Φεβ 28

Ενημέρωση

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι και την επόμενη εβδομάδα, δηλ. από 1/3/2021 έως και 5/3/2021, τα μαθήματα θα συνεχίσουν να γίνονται μέσω τηλεκπαίδευσης.

Ο Δ/ντής

Αδάμ Δημήτριος

Φεβ 14

Ενημέρωση

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο 15/2/21 το σχολείο μας, όπως και όλα τα σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας, θα παραμείνει κλειστό λόγω της κακοκαιρίας.

Κατά την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση κατά τις μεσημεριανές ώρες (έναρξη στις 14.10) σύμφωνα με το πρόγραμμα – ανά τμήμα – που είχατε λάβει την περίοδο που ήταν κλειστά τα σχολεία μας λόγω Covid.

Δεκ 12

Πρόσκληση σε Διαδικτυακή Ενημερωτική ΣυνάντησηΛήψη αρχείου

Older posts «

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων