ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ! ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!!!

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων στα σχολεία που έλαβαν συμμετοχή στο σχολικό μαραθώνιο «Πάμε Ανακύκλωση» 2020-2021 στο πλαίσιο του προγράμματος Followgreen.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 2.023 μαθητές από 15 σχολεία και συνέλεξαν συνολικά 1.790 κιλά ανακυκλώσιμων υλικών (χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο, και μπαταρίες).

Με μεγάλη χαρά μάς ανακοίνωσαν ότι το σχολείο μας κατέλαβε την πρώτη θέση από όλα τα δημοτικά σχολεία που συμμετείχαν καθώς, πέρα από τις πολλές δωρεές στο ψηφιακό ιστότοπο,  συνέλεξε 20,5 κιλά χαρτί, 3,4 κιλά αλουμίνιο, 22 κιλά μπαταρίες και 180 κιλά πλαστικό !!!

Για τη διάκριση αυτή δόθηκε στο σχολείο μας έπαινος συμμετοχής συνοδευόμενος από ένα δεντράκι ελιάς για να φυτευτεί στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας και ένα λάπτοπ εμπλουτίζοντας περισσότερο τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά μαθητές γονείς και εκπαιδευτικούς για τη ευαισθητοποίηση και συμμετοχή τους στο μαραθώνιο  . Η συμβολή τους ήταν πολύ μεγάλη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο διαγωνισμό.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε την υπεύθυνη προγράμματος Ανακύκλωσης του σχολείου μας κ. Χρυσάφη Μαρία – Βαλεντίνα για τη δραστηριοποίησή της.

Δημοσιεύθηκε στην ανακοινώσεις, Βιβλιοθήκη, τα νέα μας, Τάξεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση