Συμμετοχή της Β΄τάξης σε βιντεοκλίπ αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Η Β΄τάξη του σχολείου μας αποφάσισε να συμμετέχει στην πρόσκληση του Δήμου Ωραιοκάστρου για συμμετοχή των μαθητών σε βιντεοκλίπ  αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Με πολύ κέφι, θέληση για δημιουργία, συνεργασία και πολλές πρόβες  εμπνευστήκαμε ένα δρώμενο που τιμά την Ελλάδα ,την ιστορία και τον πολιτισμό μας.  Όλα αυτά έγιναν στον καταπράσινο κήπο μας ! Ο φωτογράφος και βιντεολήπτης  που συνεργάζεται με το Δήμο Ωραιοκάστρου  μας βοήθησε πολύ και βιντεοσκόπησε με υπομονή και επαγγελματισμό τη δράση μας! Αρωγός μας  ήταν και η κυρία Ευαγγελία Δρόσου από το Δήμο Ωραιοκάστρου. Το βιντεοκλίπ θα ετοιμαστεί και θα ανέβει στη σελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου για να προβληθεί σε όλο το διαδίκτυο. Μόλις γίνει αυτό θα το ανεβάσουμε κι εμείς στο blog μας. Νιώθουμε πολύ περήφανοι για τους μαθητές μας και τη δουλειά μας και σύντομα θα  μας καμαρώσετε όλοι!

Υπεύθυνες για την έμπνευση και τη δημιουργία της δράσης  είναι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας  κ. Κατερίνα Καφετζοπούλου και η κ. Βάσω Τσίντσιφα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον γονέα του σχολείου μας κ. Ανδρέα Ρουμελιώτη για την προσφορά ενός πολύ νόστιμου κεράσματος σε όλους τους συμμετέχοντες.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση