4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΤΑΣ

Παρέχεται από το Blogs.sch.gr

Αρχεία για Μάρτιος, 2023

Επίσκεψη στα Βυζαντινά Μνημεία της Θεσσαλονίκης στα Πλαίσια της Δράσης«Μαθαίνω και προβάλλω την ομορφιά της πόλης μου ερευνώντας τα Βυζαντινά μνημεία της. »

Μαρ 202322

Στα πλαίσια της Δράσης «Μαθαίνω και προβάλλω την ομορφιά της πόλης μου  ερευνώντας τα Βυζαντινά μνημεία της. » οι μαθητές της Ομάδας της Β΄ τάξης πραγματοποίησαν εκδρομή στη Θεσσαλονίκη και επισκέφθηκαν το Βυζαντινό Μουσείο, τα Κάστρα και την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου.    

από κάτω από: Δράσεις, Πολιτιστικές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επίσκεψη στα Βυζαντινά Μνημεία της Θεσσαλονίκης στα Πλαίσια της Δράσης«Μαθαίνω και προβάλλω την ομορφιά της πόλης μου ερευνώντας τα Βυζαντινά μνημεία της. »

Επίσκεψη στην Πινακοθήκη Άρτας 20 και 21 Μαρτίου

Μαρ 202322

Οι μαθητές μας  στις 20 και 21 Μαρτίου επισκέφθηκαν την Πινακοθήκη Άρτας και είδαν την έκθεση του καθηγητή τους σχολείου μας Τσιούρη Αλέξανδρου. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον ζωγράφο για τις υπέροχες εικαστικές του δημιουργίες και την αναλυτική  επεξηγηματική ερμηνεία της διαδικασίας δημιουργίας των έργων του.

από κάτω από: Δράσεις, Πολιτιστικές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επίσκεψη στην Πινακοθήκη Άρτας 20 και 21 Μαρτίου

Εκπαιδευτική Επίσκεψη της Γ΄ Τάξης στη Βουλή στην Αθήνα στις 6 και 7 Μαρτίου 2023

Μαρ 202315

Στις 6-7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε διήμερη εκδρομή στην Αθήνα με τη Γ’ τάξη του σχολείου μας. Οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές τους επισκέφτηκαν τη Βουλή, όπου ξεναγήθηκαν στο κτίριο και στην Έκθεση “Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων, 2 αιώνες μετά” που επιμελήθηκε η Βιβλιοθήκη της Βουλής. Επίσης, επισκέφτηκαν το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων, τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και […]

από κάτω από: Δράσεις, Κοινωνικές, Πολιτιστικές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εκπαιδευτική Επίσκεψη της Γ΄ Τάξης στη Βουλή στην Αθήνα στις 6 και 7 Μαρτίου 2023

ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ

Μαρ 202311

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την  άψογη εμφάνιση τους στη Λιτανεία της Αγίας Θεοδώρας.

από κάτω από: Δράσεις, Κοινωνικές, Πολιτιστικές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ

Τρώω έξυπνα- Νιώθω καλά

Μαρ 202311

Την Τετάρτη 8/3/2023 και την Παρασκευή 10/3/2023 οι μαθητές μας ενημερώθηκαν για μία σωστή διατροφή με τίτλο:<<Τρώω έξυπνα -Νιώθω καλά>> Ευχαριστούμε  τις Ιατρικές Επισκέπτριες κα. Παππά Κωνσταντίνα ,την κα. Γκαρτζονίκα Τίκα-Μαρία και τη Μαρέτη Θεοφανία .

από κάτω από: Δράσεις, Κοινωνικές, Πολιτιστικές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τρώω έξυπνα- Νιώθω καλά

ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ

Μαρ 20239

Οι μαθητές μας σήμερα Πέμπτη 9/3/2023 στα πλαίσια των Φιλολογικών μαθημάτων τους ενημερώθηκαν για τα Αρχαία Θέατρα της  Αμβρακίας από την Αρχαιολόγο  Αναστασία Χαντζάρα και την οποία ευχαριστούμε ιδιαιτέρως  για την άψογη παρουσίασή της.

από κάτω από: Δράσεις, Εκπαιδευτικά προγράμματα, Πολιτιστικές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Μαρ 20239

ΑΦΙΣΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ    ΓΙΑ  ΤΗ ΔΡΑΣΗ                             Σήμερα Πέμπτη 9/3/2023,η Ψυχολόγος  κα Ντάκουλα Γεωργία  και η Κοινωνικός λειτουργός κα Κοκκινέλη Ελένη του σχολείου μας ενημέρωσαν τους μαθητές μας για τον Εκφοβισμό  

από κάτω από: Δράσεις, Εκπαιδευτικά προγράμματα, Κοινωνικές, Πολιτιστικές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Δράση: Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023, ώρα 10πμ”Μίλα Τώρα” | 10 χρόνια δράσεων ενάντια στο Bullying

Μαρ 20236

Οι μαθητές του σχολείου μας παρακολούθησαν  τη Διαδικτυακή Εκδήλωση “Μίλα Τώρα” | 10 χρόνια δράσεων ενάντια στο Bullying στα πλαίσια της Ημέρας κατά της βίας.

από κάτω από: Δράσεις, Κοινωνικές, Πολιτιστικές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δράση: Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023, ώρα 10πμ”Μίλα Τώρα” | 10 χρόνια δράσεων ενάντια στο Bullying

Σχολική βία – Υλικό Επιμόρφωσης ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας Πέμπτη, 2 Μαρτίου,

Μαρ 20235

  ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ -Καραβόλτσου Οδηγός Καλών Πρακτικών για τον εκφοβισμό-Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Comenius-Regio-2015.Καραβόλτσου – σελ. 38-54.

από κάτω από: Δράσεις, Εκπαιδευτικά προγράμματα, Κοινωνικές, Πολιτιστικές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σχολική βία – Υλικό Επιμόρφωσης ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας Πέμπτη, 2 Μαρτίου,

Σχέδιο Δράσης Άξονας 3: «Ανάπτυξη και βελτίωση των σχέσεων μεταξύ μαθητών μέσω ενδοσχολικών δραστηριοτήτων»

Μαρ 20235

 Στα πλαίσια της Δράσης «Ανάπτυξη και βελτίωση των σχέσεων μεταξύ μαθητών μέσω ενδοσχολικών δραστηριοτήτων» οι μαθητές του Α1 και Α2  δημιούργησαν  2 Αφίσες με θέμα τη βία  και τον εκφοβισμό.                           

από κάτω από: Δράσεις, Εκπαιδευτικά προγράμματα, Κοινωνικές, Πολιτιστικές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σχέδιο Δράσης Άξονας 3: «Ανάπτυξη και βελτίωση των σχέσεων μεταξύ μαθητών μέσω ενδοσχολικών δραστηριοτήτων»
« Παλιότερα άρθρα

Πρόσφατα σχόλια

     

       4ο    ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΤΑΣ

    Πώς θα έρθετε στο σχολείο μας: ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

     

     

     

     12

    Στεγαζόμαστε σε κτηριακό συγκρότημα το οποίο πληροί τις προϋποθέσεις για την ομαλή λειτουργία του σχολείου. Το σχολείο βρίσκεται σε κοινό αύλειο χώρο με το  4ο ΓΕΛ Άρτας.

    Το κτήριο είναι παλαιό, αποτελείται από 6 αίθουσες των κανονικών τμημάτων εκ των οποίων οι 4 διαθέτουν υπολογιστές και προτζέκτορα ενώ οι υπόλοιπες με συμβατικούς πίνακες, 1 εργαστήριο πληροφορικής εξοπλισμένο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προτζέκτορα και οθόνη προβολής, 1 αίθουσα φυσικών επιστημών με προτζέκτορα, 1 αίθουσα ξενόγλωσσων μαθημάτων με προτζέκτορα, 1 αίθουσα μουσικής μη εξοπλισμένη, 1 αίθουσα των καλλιτεχνικών. Επίσης δύο μικρές αίθουσες των τμημάτων ένταξης και 1  αίθουσα της ομάδας ΕΔΥ. Διαθέτει δυο αύλειους χώρους, εκ των οποίων ο 1ος  διαθέτει ένα διαγραμμισμένο γήπεδο Καλαθοσφαίρισης και ο 2ος ένα γήπεδο Πετοσφαίρισης,  καθώς και κλειστό Γυμναστήριο κοινό με το 4ο Λύκειο.

                                                                            ΑΥΛΗ

                                                                     

                                                                       ΕΙΣΟΔΟΣ

    Οι Τοιχογραφίες είναι έργα του κ.Τσιούρη Αλέξανδρου Καθηγητή Καλλιτεχνικών του σχολείου μας με τη συνδρομή των μαθητών μας.

                                     

                                                      ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΦΟΙ

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

    252607991 276070464451897 2121704300769815085 n

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

     

                                                  ΓΡΑΦΕΙΟ  ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

     

     

    ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

           ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

    1.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

    2.ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ(ΓΑΛΛΙΚΗΣ)

    IMG 20220204 134204

     

    3.ΦΥΣΙΚΗΣ

    ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ  

     



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων