4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΤΑΣ

Παρέχεται από το Blogs.sch.gr

Εκπαιδευτική Επίσκεψη της Γ΄ Τάξης στη Βουλή στην Αθήνα στις 6 και 7 Μαρτίου 2023

Μαρ 202315

Στις 6-7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε διήμερη εκδρομή στην Αθήνα με τη Γ’ τάξη του σχολείου μας. Οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές τους επισκέφτηκαν τη Βουλή, όπου ξεναγήθηκαν στο κτίριο και στην Έκθεση “Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων, 2 αιώνες μετά” που επιμελήθηκε η Βιβλιοθήκη της Βουλής.

Επίσης, επισκέφτηκαν το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων, τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και το Πλανητάριο, όπου παρακολούθησαν την προβολή με τίτλο “Το κέντρο του κόσμου”.Δεν έλειψαν βεβαίως και οι ώρες ψυχαγωγίας και διασκέδασης που περιλάμβαναν βόλτες στην περιοχή της Πλάκας, φαγητό και χορό με ζωντανή μουσική στην περιοχή του Ψυρρή και επίσκεψη στο Mall στο Μαρούσι!
 Αξίζει να συγχαρούμε τους μαθητές μας για την άψογη και υποδειγματική συμπεριφορά τους καθόλη τη διάρκεια της εκδρομής και τους ευχόμαστε οι εμπειρίες και οι αναμνήσεις που απέκτησαν να τους συντροφεύουν στη μελλοντική ζωή τους και να αποτελέσουν εφαλτήριο για νέες αναζητήσεις.

ΒΟΥΛΗ

.jpgboy1

Επίσκεψη στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων

moys

Επίσκεψη του Βράχου της Ακρόπολης

.jpg2

Ίδρυμα Ευγενίδου Πλανητάριο παρακολούθηση παράστασης

.jpg

Δείπνο -Ψυχαγωγία

.jpg

από κάτω από: Δράσεις, Κοινωνικές, Πολιτιστικές| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εκπαιδευτική Επίσκεψη της Γ΄ Τάξης στη Βουλή στην Αθήνα στις 6 και 7 Μαρτίου 2023    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

   

     4ο    ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΤΑΣ

  Πώς θα έρθετε στο σχολείο μας: ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

   

   

   

   12

  Στεγαζόμαστε σε κτηριακό συγκρότημα το οποίο πληροί τις προϋποθέσεις για την ομαλή λειτουργία του σχολείου. Το σχολείο βρίσκεται σε κοινό αύλειο χώρο με το  4ο ΓΕΛ Άρτας.

  Το κτήριο είναι παλαιό, αποτελείται από 6 αίθουσες των κανονικών τμημάτων εκ των οποίων οι 4 διαθέτουν υπολογιστές και προτζέκτορα ενώ οι υπόλοιπες με συμβατικούς πίνακες, 1 εργαστήριο πληροφορικής εξοπλισμένο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προτζέκτορα και οθόνη προβολής, 1 αίθουσα φυσικών επιστημών με προτζέκτορα, 1 αίθουσα ξενόγλωσσων μαθημάτων με προτζέκτορα, 1 αίθουσα μουσικής μη εξοπλισμένη, 1 αίθουσα των καλλιτεχνικών. Επίσης δύο μικρές αίθουσες των τμημάτων ένταξης και 1  αίθουσα της ομάδας ΕΔΥ. Διαθέτει δυο αύλειους χώρους, εκ των οποίων ο 1ος  διαθέτει ένα διαγραμμισμένο γήπεδο Καλαθοσφαίρισης και ο 2ος ένα γήπεδο Πετοσφαίρισης,  καθώς και κλειστό Γυμναστήριο κοινό με το 4ο Λύκειο.

                                                                          ΑΥΛΗ

                                                                   

                                                                     ΕΙΣΟΔΟΣ

  Οι Τοιχογραφίες είναι έργα του κ.Τσιούρη Αλέξανδρου Καθηγητή Καλλιτεχνικών του σχολείου μας με τη συνδρομή των μαθητών μας.

                                   

                                                    ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΦΟΙ

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

  252607991 276070464451897 2121704300769815085 n

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

   

                                                ΓΡΑΦΕΙΟ  ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

   

   

  ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

         ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

  1.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

  2.ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ(ΓΑΛΛΙΚΗΣ)

  IMG 20220204 134204

   

  3.ΦΥΣΙΚΗΣ

  ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ  

     Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
  Αντίθεση
  Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων